Google+

Adrenalina si motoare turate la maxim, la finala Campionatul Moldovei de Autocross. Pilotii au incercat sa-si pastreze calmul si sa dea totul pentru victorie - VIDEO

Adrenalina si motoare turate la maxim, la finala Campionatul Moldovei de Autocross. Pilotii au incercat sa-si pastreze calmul si sa dea totul pentru victorie - VIDEO
Embed:

Au incheiat sezonul cu o etapa spectaculoasa. Adrenalina la maxim si vuietul motoarelor puternice au creat o atmosfera superba la finala Campionatul Moldovei de Autocross. Desi au avut nervii intinsi la maxim, pilotii au incercat sa-si pastreze calmul si sa dea totul pentru victorie. La competitie au participat 54 de sportivi din 7 tari, inclusiv Moldova, Romania si Ucraina.

 

Traseul de la Colonita a rasunat astazi de vuietul motoarelor. Ultima etapa a Campionatului de Autocross s-a desfasurat in aceeasi zi in care in tara noastra este sarbatorita Ziua Automobilistului. La competitia de astazi s-au intrecut 4 categorii de masini- Clasa touring autocross, clasa nationala, clasa supercars si buggy junior. Lupta pentru un loc pe podium a fost extrem de stransa, iar pentru a se impune, pilotii au fost nevoiti sa apese pe acceleratie la maxim si sa riste.  

 

Unii soferi spun ca s-au pregatit mult pentru competitie.

 

Andrei MUSINSCHI, PARTICIPANT AL CAMPIONATULUI RM LA AUTOCROSS:Timp de un an m-am pregatit. Asteptarile sa va spun cinstit Dumnezeu stie.”

 

 Pentru unii piloti, cursa a devenit deja o traditie.

 

Maxim KRAINOV, PARTICIPANT AL CAMPIONATULUI RM LA AUTOCROSS:Am trecut destul de bine prima etapa, acus va fi si cea de-a doua si sper ca totul va fi bine.”

 

Andrei MAXIAN, PARTICIPANT CLASA BUGGY: Deja este o traditie cred deoarece de 15 ani aici se organizeaza ultima cursa a ziua automobilistului.”

 

 Evenimentul este organizat sub patronajul Ministerului Economiei si Infrastructurii, reprezentantii caruia spun ca premiile din acest an sunt simbolice.

 

Mihail PEREMAN, PRESEDINTELE FEDERATIEI DE AUTOMOBILISM DIN REPUBLICA MOLDOVA: Premiile se asteapta simbolice, noi avem uleiuri, benzina sportiva si bine inteles cupe”

 

 Campionatul National de Autocross din Republica Moldova  este organizat in fiecare an pe traseul de la Colonita.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn