Google+

Alegatorii care nu au putut sa mearga la birourile electorale au votat acasa sau la spital cu urna mobila. Cum a avut loc acest proces - VIDEO

Alegatorii care nu au putut sa mearga la birourile electorale au votat acasa sau la spital cu urna mobila. Cum a avut loc acest proces - VIDEO
Embed:

Alegatorii care nu au putut sa mearga la birourile electorale au votat acasa sau la spital cu urna mobila. Sectii de votare au fost amenajate si pentru medicii, prinsi in ziua alegerilor la seriviciu.


Pe cei care i-a prins vremea la spital, au votat cu ajutorul urnelor mobile. La Spitalul Clinic Municipal nr 1, de exemplu, a fost amenajata o sectie speciala pentru proaspetele mamici. 

 

Alisa Lisnic a nascut un baietel, acum 2 zile. Spune ca a votat cu gandul la viitorul copilului sau. Fiind in spital si  meditand ea spune ca parca si asteptarile sunt mai mari. Unele mamici nu s-au putut dezlipi de micutii lor, asa ca au votat impreuna cu ei.

 

La maternitatea nr.1 peste 200 de pacienti  au votat cu urna mobila. Pentru majoritatea lor aceasta este o experienta noua, asa ca au fost ghidati de doi membri ai birourilor electorale.  

 

Urna mobila va ramane in spital pana la ora 21, astfel ca pacientele care au nascut astazi sa poata vota. Tot in spital  a fost amenajata astazi si o sectie de votare, pentru oamenii care locuiesc in apropiere, dar si pentru medicii care au fost prinsi astazi la datorie.

 

Toti cei care voteaza in spitale cu urna mobila sunt inscrisi in listele electorale suplimentare. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn