Google+

Ambasadorul RM la Moscova: "Usatii nu a votat la ambasada". Usatii: "am votat la 50 de metri de ambasada ca sa nu ma astepte Cavcaliuc" - AUDIO

Ambasadorul RM la Moscova: "Usatii nu a votat la ambasada". Usatii: "am votat la 50 de metri de ambasada ca sa nu ma astepte Cavcaliuc" - AUDIO
Embed:

Dupa ce acum cateva ore, partidul lui Usatii a emis un comunicat prin care a anuntat ca liderul lor a votat la sectia deschisa in incinta ambasadei, Renato Usatii spune ca de fapt nu a votat la ambasada ci la o sectie din apropiere, iar asta pentru a nu fi prins de autoritati.

 

Dumitru BRAGHIS, AMBASADOR: "Usatii nu a votat la sectia de votare din incinta ambasadei. A votat la sectia de votare in afara ambasadei. Da, el s-a folosit de momentul ca exista sectie de vot si la ambasada Moldovei la Moscova si a fost in preajma ambasadei si a facut show-ul care ii place foarte mult domnului Usatii. Noi intelegem foarte bine ca este dat in cautare internationala, dar dumnealui are tot dreptul sa participe la alegeri. Nu a votat in sectia de votare din ambasada."

 

Dupa ce acum cateva ore, partidul lui Usatii a emis un comunicat prin care a anuntat ca liderul lor a votat la sectia deschisa in incinta ambasadei, Renato Usatii spune ca de fapt nu a votat la ambasada ci la o sectie din apropiere, iar asta pentru a nu fi prins.

 

Comunicatul emis de PNM:

„Renato! Victorie!” Usatîi a fost întîlnit cu urale de către cetăţenii moldoveni adunaţi în faţa secţiei de votare din Moscova
Renato Usatîi a votat la secţia de votare din cadrul Ambasadei RM la Moscova. Acesta a fost întîmpinat cu urale de zeci de cetăţeni moldoveni care au venit pentru a-şi acorda votul la alegerile şefului statului moldovean. Cei adunaţi au scandat „Re-na-to!” şi „Victorie!”, iar ulterior au organizat un marş în frunte cu liderul „Partidului Nostru” în drum spre secţia de votare."

 

Acum cateva zile pe numele primarului de Balti a fost emis mandat de arestare si a fost anuntat in cautare internationala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn