Google+

Ar fi aruncat banii peste geam cand a vazut CNA-ul. Momentul in care un medic de la Spitalul Republican ar fi luat mita de la o femeie pentru a-i opera mama - VIDEO

Ar fi aruncat banii peste geam cand a vazut CNA-ul. Momentul in care un medic de la Spitalul Republican ar fi luat mita de la o femeie pentru a-i opera mama - VIDEO
Embed:

Un chirurg de la Spitalul Clinic Republican fost retinut pentru corupere pasiva dupa ce ar fi cerut si primit 5.400 de lei pentru a face o operatie.

 

Potrivit CNA, cazul a ajuns in vizor dupa ce o tanara a sesizat CNA, precum ca, doctorul ar fi cerut si primit de la fiica unei paciente 5.400 de lei pentru efectuarea calitativa a unei interventii chirurgicale. Asta in pofida faptului ca, in lipsa politei de asigurare, pacienta a achitat toate taxele de stat.

 

Astfel, a fost documentat faptul extorcarii si primirii de catre suspect a mijloacelor baneste ce nu i se cuvin. In scurt timp, acesta a fost retinut in flagrant delict in momentul primirii banilor transmisi sub controlul organului de urmarire penala al CNA. Barbatul a incercat sa scape de bani, aruncandu-i peste geam de la etajul 11 al cladirii.

 

Medicul a fost retinut pentru de 72 ore.

 

Daca va fi gasit vinovat, chirurgul risca o pedeapsa cu inchisoare de la 3 la 7 ani cu amenda in marime de la 4000 la 6000 unitati conventionale si cu privarea de dreptul de a ocupa anumite functii publice sau de a exercita o anumita activitate pe un termen de la 5 la 10 ani.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn