Mai multi artisti au venit astazi cu bani la sediul unui post de radio unde a fost amanajata o boxa pentru donatii in sustinerea interpretului Anatol Dumitras. Ei spun ca artistul s-a imbolnavit si se afla acum intr-o clinica din Bucuresti. Nu se stie ce boala are si de cati bani are nevoie pentru tratament. Interpretii vor organiza si un concert de caritate pe 20 august.

Publicat:06.08.2015, 17:01CEZARA: “Speram ca cu ajutorul bunului Dumnezeu sa se faca repede cat mai curand. Eu sunt de generatia lor, am multe amintiri placute.” 


Interpretii adunati astazi vor canta pe 20 august in spectacolul organizat pentru sustinerea lui Anatol Dumitras. 


Ion RATA, MEMBRU TRUPA CHATARSIS: “Foarte putina lume stie, dar noi suntem concurenti la tenis de masa. Asa ca, Anatol de astept sa punem punctele pe I.”


Deocamdata nimeni dintre rudele lui Anatol Dumitras nu a facut vreo declaratie referitoare la boala si la starea artistului. Astazi nu am reusit sa gasim pe nimeni din familie. Artistii nu stiu nici ei prea multe. 


Mihai BUDURIN, MEMBRU TRUPA CHATARSIS: “Nu cred ca suntem noi in masura sa vorbim despre asta. Stim doar ca a avut o interventie chirurgicala si zice lumea ca a decurs foarte bine.”

Ludmila BALAN: “Dragul nostru Anatol, noi te asteptam cat de curand sa revii acasa.”