Google+

Asociatia Promo-Lex a obtinut rezultate foarte apropiate de datele preliminare prezentate de catre CEC, diferenta fiind de doar cateva voturi. Observatorii au facut un total al alegerilor - VIDEO

Asociatia Promo-Lex a obtinut rezultate foarte apropiate de datele preliminare prezentate de catre CEC, diferenta fiind de doar cateva voturi. Observatorii au facut un total al alegerilor - VIDEO
Embed:

Asociatia Promo-Lex a obtinut rezultate foarte apropiate de datele preliminare prezentate astazi de catre Comisia Electorala Centrala, diferenta fiind de doar cateva voturi. Observatorii au facut un total al alegerilor de ieri si au anuntat care au fost incalcarile. Agitatia electorala si transportarea buletinilor de vot fara supravegherea politiei - sunt doar cateva din ele.

 

Pavel POSTICA, DIRECTOR DE PROGRAM PROMO-LEX: “In municipiul Chisinau, potrivit datelor preliminare a Promo-LEX potrivit datelor noastre in comparatie cu datele preliminare anuntate de CEC este exact acelasi rezultat.” 

 

Alegerile de ieri au avut mai multe incalcari. La unele sectii nu s-a respectat procedura de numarare a voturilor, iar la altele politia nu a asigurat paza buletinelor de vot pana la Consiliile de Circumscriptie. 

 

Pavel POSTICA, DIRECTOR DE PROGRAM PROMO-LEX: “In 90 de sectii de vot nu s-a respecta...”

 

 Totodata, o urna de vot nu a fost sigilata corespunzator, iar in cateva sectii au fost prezente persoane care au asistat nejustificat la numararea voturilor, au facut agitatie electorala sau au indemnat oamenii pentru cine sa-si dea votul. 

 

Pavel POSTICA, DIRECTOR DE PROGRAM PROMO-LEX: “ In 8 cazuri ...”

 

 Mai mult, observatorii au constatat diferente dintre procesele verbale si buletinele de vot. Totodata, potrivit celor de la Promo-Lex neregului au fost inregistrate si in Jora de Mijloc, unde candodata partidului Sor, Marina Tauber a invins. Alegerile de ieri au fost monitorizate de peste 375 de observatori Promo-Lex. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn