Google+

Asteptare chinuitoare pentru o familie din Edinet. Un bebelus aflat in stare grava nu a putut fi transportat de la Balti la Chisinau, deoarece o zi intreaga un felcer de la Aviasan nu a raspuns la telefon - VIDEO

Asteptare chinuitoare pentru o familie din Edinet. Un bebelus aflat in stare grava nu a putut fi transportat de la Balti la Chisinau, deoarece o zi intreaga un felcer de la Aviasan nu a raspuns la telefon - VIDEO
Embed:

Asteptare chinuitoare pentru o familie din Edinet. Copilul nascut prematur se afla in stare grava la Balti, iar medicii de acolo au cerut inca de dimineata celor de la Aviasan sa-l transporte de urgenta la Chisinau. Disperati, parintii au asteptat o zi intreaga ambulanta. Explicatia celor de la Aviasan este revoltatoare - echipa nu a putut porni la drum pentru ca felcerul nu a raspuns la telefon.


Daniela Rusu, este originara din Edinet, si a nascut ieri prin cezariana. Micuta s-a nascut de 2 kilograme si cu numeroase probleme de sanatate, asa ca a fost transportata de urgenta la spitalul din Balti. 

 

Dumitru RUSU, FRATELE MAMEI: “Are probleme de inima si de ficat. Medicii au spus ca trebuie sa fie dusa cu aviasanul la Chisinau.“ 

 

 Fiind slabita, mama copilei a ramas internata la Edinet, iar tatal se afla acum impreuna cu micuta la Balti. Oamenii spun ca au asteptat aproape toata ziua medicii de la Aviasan. 

 

Dumitru RUSU, FRATELE MAMEI: “Ne-au spus ca este urgent, ca micuta risca sa ramana bolnava. Am asteptat pana la ora 3 si atunci am primit raspuns negativ." 

 

 Contactati de Pro TV, responsabilii de la serviciul Aviasan ne-au spus ca nu au putut sa trimita o masina la Balti, deoarece felcerul de garda nu a fost de gasit toata ziua. 

 

Efim CAPCELEA, MEDIC-COORDONATOR AVIASAN: “L-am sunat. Nu raspunde la telefon. Am cautat alt felcer. Micutul clar ca e in stare grava. “

 

 Totodata, responsabilii de la Aviasan promit ca azi micuta va ajunge la Institutul Mamei si Copilului, din capitala, unde va primi ajutorul medical necesar. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn