Google+

Atentie soferi. Trafic infernal la punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe. Peste 250 de masini stau in rand - VIDEO

Atentie soferi. Trafic infernal la punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe. Peste 250 de masini stau in rand - VIDEO
Embed:

Cozi imense s-au format si astazi la punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe. Peste 250 de masini au stat in rand la intrarea si iesirea din tara.

 

Raisa NOVIȚCHI, OFIȚER DE PRESĂ POLIȚIA DE FRONTIERĂ: "La ora actuala se circula cu dificultate. Reprezentantii celor patru servicii de rutiera lucreaza la capacitate maxima pentru a dezfluidiza traficul ruiter. Se discuta permanent cu copii si se ofera cate o butelie de apa.” 

 

Acum cateva zile, in cadrul unei sedinte la care au participat autoritatile vamale din Republica Moldova si Ucraina s-a decis ca autocarele si microbuzele cu pasageri ar putea fi redirectionate catre punctul de trecere Tudora, iar la vama Palanca ar urma sa traverseze granita doar autoturismele. Propunerea, care ar trebui sa reduca timpul de asteptare, urmeaza sa fie aprobata in urmatoarele zile si va fi aplicata cel mai probabil pana in luna octombrie.

Comunicatul emis de Politia de Frontiera: 

 

"Update 17:15 Se menţine flux intensificat în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe. La intrarea în Republica Moldova sunt în aşteptare până la 250 de maşini. Sunt dispuse trei piste de deplasare, cât permite infrastructura punctului de trecere, şi toate doar pe intrare. Rugăm călătorilor înţelegere şi răbdare, se lucrează la capacitate maximă. Mai puţin aglomerat, dar se circula cu dificultate şi în punctul de trecere Tudora-Starokazacie.


Trafic intensiv în punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe!  Pe sensul de intrare în Republica Moldova s-a format o coloană de aproximativ 120 mijloace de transport. Se lucrează la capacitate maximă pentru degajarea circulaţiei transfrontaliere.
Totodată, poliţiştii de frontieră discută în permanenţă cu călătorii, fiind informaţi despre situaţia creată, iar familiile cu copii sunt serviţi cu apă potabilă."


 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn