S-a dat startul Campionatului Mondial din Rusia, iar suporterii de la noi abia asteapta sa-i vada pe fotbalisti pe teren. Localurile din capitala au fost amenajate in asa fel incat fanii sa poata trai la maxim emotiile competitiei.

Publicat:14.06.2018, 15:42


Scuarul Operei este unul dintre locurile unde vor putea fi urmarite in direct meciurile Campionatului Mondial. De dimineata, acolo se muncea de zor. Mai multe persoane montau mese, scaune si tot felul de locuri de joaca.

Veceslav CRETU, ORGANIZATOR: “Am pus un monitor mare...”

 Fotbalistii nationalei Moldovei, care din nou n-au avut norocul sa ajunga la Cupa Mondiala, ar putea ajunge in schimb in scuarul Operei, ca sa schimbe pase cu copilasii care vor veni sa urmareasca turneul din Rusia impreuna cu parintii.

De asemenea, suporterii vor putea participa la un campionat de fotbal virtual. Cei care se pricep la jocuri pe computer isi vor putea masura puterile in FIFA 2018. Organizatorii spun ca vor putea gazdui fani pe orice vreme.  

Veceslav CRETU, ORGANIZATOR: “Avem preconizate si doua zone in caz de ploaie.”

 De startul turneului din Rusia incearca sa profite si berariile din capitala. Mai multe localuri au agatat drapelele nationalelor participante la mondial, au pregatit meniuri fotbalistice, concursuri pentru fani si, desigur, multa bere.

La Campionatul Mondial de fotbal, gazduit de Rusia, participa 32 de selectionate. In lipsa nationalei noastre, moldovenii si-au gasit alte favorite. Unii au incercat sa ghiceasca si scorul meciului de deschidere dintre Rusia si Arabia Saudita. Campionatul Mondial de fotbal incepe astazi si se va desfasura pana pe 15 iulie.