Deputatul independent, Ion Groza, spune ca si-ar dori ca blocul ACUM sa faca alianta cu democratii. Acesta, insa, s-a abtinut sa spuna daca se va alatura la vreo fractiune sau nu.

Publicat:21.03.2019, 14:36

Patricia PODOLEANU, REPORTER PRO TV: "Dar ei nu coalizeaza, cu cine veti vota, v-ati gandit sa va alaturati Partidului Democrat?"

Ion GROZA, CANDIDAT INDEPENDENT: "In ce privinta?"

Patricia PODOLEANU, REPORTER PRO TV: "Sa faceti o coalitie?"

Ion GROZA, CANDIDAT INDEPENDENT: „Eu sunt candidat independent, am votat si reprezint concetatenii mei din sudul tarii c.u. 43 si voi vota acele chestiuni care tin pentru binele cetatenilor din regiune."

Patricia PODOLEANU, REPORTER PRO TV: „Analistii politici spun ca independentii ar putea fi cumparati?”

Ion GROZA, CANDIDAT INDEPENDENT: „Da?”

Patricia PODOLEANU, REPORTER PRO TV: „Da. Va veti lasa cumparat?”

Ion GROZA, CANDIDAT INDEPENDENT: „Acum stiti cum, eu am pozitia mea, eu nu vreau sa fiu acum, sa zicem, sa declar despre ce au vorbit analistii. Analistii nu au vorbit cu mine, niciunul, chiar din nici o formatiune nu am vorbit.”


Patricia PODOLEANU, REPORTER PRO TV: „Deci PD sau ACUM?”

Ion GROZA, CANDIDAT INDEPENDENT: „In ce privinta?”

Patricia PODOLEANU, REPORTER PRO TV: „In privinta votului?”

Ion GROZA, CANDIDAT INDEPENDENT: „Eu am candidat independent. De ce Blocul ACUM, macar niciodata nu au venit, iainte de campania electorala sa vina sa vada, poate ma inscriau pe listele ACUM. De ce nu m-au intrebat?"

Patricia PODOLEANU, REPORTER PRO TV: „Veti sustine un premier democrat, de exemplu, Plahotniuc?”

Ion GROZA, CANDIDAT INDEPENDENT: „Eu nu cred ca domnul Plahotniuc va fi primier, una, dar a doilea, nu vreau sa anticipez... eu socot asa ca noi trebuie sa gasim un consens, fortele europene ca sa ne gandim pentru cetateni, aceasta este opinia mea.”