Nu doar femeile, ci si barbatii sustin ca au fost inselati la salonul de frumusete dintr-un centru comercial din capitala. Astazi unul dintre ei ne-a povestit ce l-a determinat sa mearga acolo si cum s-a incheiat totul. Intre timp a aparut un avocat, care s-a angajat sa apere drepturilor victimelor.

Publicat:27.10.2015, 16:40

"Eu am solicitat anume o procedura cu sampon pentru ca eu am solicitat anume la par. Mi-au facut o spalatura totala nu mi-o mai trebut sa folosesc alte sampunuri. S-a uitat mai atent si si zice nu ajunge si mi-a mai facut o procedura cu sistem de spray cu iz de briliante../ S-a uitat si mi-au aratat uite frate daca o tii tot asa unde nu a crescut par o sa mai creasca...”

 
Asa sustine acest barbat ca a fost ademenit de angajatele de la salonul de frumusete. Ne-a rugat sa-i protejam identitatea pentru ca sa nu afle sotia ce a facut.


“Daca afla valiza si hulughii...”

 
Barbatul sustine ca in luna august a fost sunat de mai multe ori de operatorii salonului de frumusete. Fara sa stea mult pe ganduri acesta a decis sa mearga la mai multe proceduri, mai ales ca i s-a spus ca sunt gratuite. Dupa asta la fel ca si celelalte victime, el a acceptat sa semneze un contract si a luat un credit de 49 de mii de lei.


“Da persoana data este apta, dati-i, 49 de mii de lei am pus o semnatura, la fiecare credit . De ce oamenii stau cate ore intregi sa le dea un telefon cate doua mii de lei sa le dea un credit, dar aici in doua minute.”

 
Barbatul spune ca ulterior angajatele salonului i-au dat mai multe produse cosmetice.


De azi inainte este vip-client// M-au tratat regeste la iesire doamna imi spune hai acolo este un scaun, masaj 15 minute, sincer scaunul face mai mult mi-a placut scaunul cela, masaj asa la soviste am tras aer si am iesit.”

 
Abia cand a ajuns acasa barbatul sustine ca s-a informat despre salonul de frumusete si produsele pe care le-a cumparat. Dupa ce a descoperit mai multe site-uri care au criticat atat cosmetica, cat si firma, chiar a doua zi el a mers sa le returneze cosmetica si sa rezilieze contractul, insa jurista salonului a refuzat. Asa ca barbatul a apelat la un avocat, care se ocupa de inca alti 14 clienti care ar fi fost inselati de  salonul de frumusete. Potrivit acestuia contractele au fost semnate cu multe incalcari.


Dorian PACALAU, AVOCAT: “Nu li s-a dat un bon, de unde provine aceasta cosmetica...” 

 
Avocatul sustine ca majoritatea victimelor i-au povestit aproape acelasi lucru.


Dorian PACALAU, AVOCAT: “Parca erau turmentate, si la toate ….”


Avocatul sustine ca toti clientii sai au depus plangeri la politie. Seful Serviciului de Presa al IGP, Tamara Procopii ne-a spus ca pe acest caz au fost deschise 8 dosare penale in baza articolului escrocherie in proportii deosebite de mari si au fost remise procuraturii centru, care va efectua investigatii.