Google+

Bere si scrumbie in frigiderul pentru produsele lactate. Asta a gasit primarul intr-o gradinita din Causeni: “Inseamna ca trebuia sa fie o betie". Cum au ajuns produsele acolo - VIDEO

Bere si scrumbie in frigiderul pentru produsele lactate. Asta a gasit primarul intr-o gradinita din Causeni: “Inseamna ca trebuia sa fie o betie". Cum au ajuns produsele acolo - VIDEO
Embed:

Bere si scrumbie in frigiderul pentru produsele lactate. Asta a gasit primarul in gradinita numarul 4 din Causeni. Mai mult, specialistii din primarie au depistat ca micutii primesc mai putina mancare decat ar trebui. Primarul a efectuat o vizita inopinanta dupa ce bucatareasa concediata a anuntat despre neregulile din gradinita. De cealalta parte, conducerea spune ca nu a stiut nimic despre neregulile existente.


In gradinita numarul patru din Causeni, primarul Grigorie Repesciuc, a depistat nu doar produse alimentare, care nu fac parte din meniul copiilor, dar si un depozit, care a fost transformat intr-o zona de odihna pentru angajati. Si asta nu e tot. In timpul controlului, autoritatile au descoperit ca micutii ar fi primit portii mai mici de mancare.

 

Grigorie REPESCIUC, PRIMAR CAUSENI: “Ne-am interesat cati copii sunt azi, sunt 83, dar ati pus pe lista 85. Gramajul la parjoale nu corespunde, ar trebui sa fie 0,70. Am cantarit acum o parjoala si ne iese 0,50. Adica 20 de grame nu sunt.”

 

 Directoarea institutiei spune ca astazi nu a verificat meniul copiilor si de aceea s-au depistat nereguli. Despre bere si scrumbie, aceasta crede ca au fost puse in frigider intentionat de bucatareasa, care a fost concediata si astfel ar fi decis sa se razbune.

 

“De cand eu activez niciodata nu au mancat persoane straine la noi in blocul alimentar. Sunt toate produsele in norma. O sa discutam cum a intrat in frigider si a pus produsele acelea.”

 

La randul sau, bucatareasa concediata afirma ca asemenea incalcari au loc zilnic. Iar berea ar fi fost adusa de o educatoare, care urma sa-si sarbatoreasca ziua de nastere.

 

Grigorie REPESCIUC, PRIMAR CAUSENI: “Inseamna ca trebuia sa fie o betie. O zi onomastica am inteles din vorbe ca trebuia sa fie. Pacat ca nu am venit atunci ca sa-i prind.”

 

 Primarul din Causeni spune ca va sesiza politia, iar directoarea gradinitei urmeaza a fi sanctionata.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn