Google+

Explozie de culoare si veselie in centrul capitalei. Sute de oameni deghizati in Mos Craciun sau in alte personaje de poveste au participat la maratonul de Craciun - VIDEO

Explozie de culoare si veselie in centrul capitalei. Sute de oameni deghizati in Mos Craciun sau in alte personaje de poveste au participat la maratonul de Craciun - VIDEO
Embed:

Centrul Chisinaului s-a umplut astazi cu personaje din filme si desene animate. Sute de oamenii au participat la un maraton cu scop umanitar. Astfel, fiecare participant a facut o donatie, iar banii stransi vor merge la un baietel care are nevoie de o operatie.

 

Agitatie mare a fost astazi in centrul capitalei, unde s-a dat startul celui mai colorat maraton din acest an. Participantii, costumati in eroi din filme si desene animate, au alergat traditional pe bulevardul Stefan cel Mare, de la Puskin pana la Ismail, primind daruri la fiecare intersectie.

 

„Aici sunt produse alimentare.”

 

 Trei km pentru unii participanti a fost floare la ureche, asa ca in nici 10 minute acestia au ajuns la finish si s-au ales cu o medalie simbolica.

 

„Traseul a fost putin greu, aerul rece.”

 

 Si pentru ca au fost premiate si cele mai ingenioase costume, participantii si-au dat frau liber imaginatiei si s-au deghizat cum au stiut ei mai bine.

 

„ - Dar cine esti tu? - Gleb. - Nu, nu. - A. - Ce costum ai? - Eu sunt Harry Potter. Ochelari, fular si bagheta magica.”

 

„Sunt Hamlet. Imi place stilul, foarte comod si frumos.”

 

„Eu am venit din Japonia. Eu sunt luptator sumo.”

 

„- Daca tu ai fi stat intr-o astfel de colivie, ti-ar fi fost comod? - Daca dumneavoastra ati fi intrat intr-o astfel de colivie mica, v-ar fi fost comod? Cum puteti sa puneti astfel de intrebari unui om care este dus de o gorila intr-o colivie foarte mica pana la finish?!”

 

Altii au preferat sa alerge doar, avand pe cap o caciula de Mos Craciun.

 

„Nu sunt costumat deoarece mai multa ma incurca, adica chiar daca este frumos, mai mult ma incurca cand alerg.”

 

 La cursa au participat si cativa tineri deghizati in Mos Craciun, doar ca pe motocicleta.

 

In jur de o mie de oameni au alergat nu doar pentru a promova modul sanatos de viata, ci si in scop caritabil. Astfel ca, o parte din banii adunati din taxa de participare de 100 lei, va fi donata. Anul trecut s-au strans doua mii de euro pentru un baietel, care avea nevoie de interventie chirurgicala la esofag. Iar de aceasta data banii vor fi donati unui baietel, care are probleme locomotorii.

 

Mariana MANOLE, ORGANIZATOR: „Un baietel, care are nevoie urgent de o operatie, care este planificata pentru luna ianuarie.”

 

 Maratonul de Craciun se organizeaza pentru al cincilea an la rand.R


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn