Google+

Cad capete la primaria Chisinau. Dupa pretorul sectorului Centru, Oleg Poiata, si Seful Directiei Locativ-Comunale si-a dat demisia. Silvia Radu l-a amenintat pe directorul Pietei Centrala ca i-ar putea urma - VIDEO

Cad capete la primaria Chisinau. Dupa pretorul sectorului Centru, Oleg Poiata, si Seful Directiei Locativ-Comunale si-a dat demisia. Silvia Radu l-a amenintat pe directorul Pietei Centrala ca i-ar putea urma - VIDEO
Embed:

Ninsorile au trecut, iar la primarie curg amenintarie. Silvia Radu s-a aratat nemultumita de felul in care subalternii sai au deszapezit orasul. Aceasta l-a avertizat cu demisia pe seful pietei centrale. In contextul in care seful de la Directia Locativ- Comunala, Petru Gontea deja a demisionat. Radu a gasit si cateva cuvinte de lauda, insa doar pentru Seful Directiei Transport.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU: „Directia Transport a intervenit destul de eficient ceea ce tine de arterele principale, dar daca vorbim de Directia Locativ Comunala atunci este clar ca trebuie luate masuri.”

 

 Prin urmare masurile au si fost luate. Intamplator sau nu Seful Directiei Locativ Comunale, Petru Gontea si-a dat demisia inca la sfarsitul lunii decembrie, insa despre acest lucru s-a aflat abia astazi, cand Silvia Radu s-a arat revoltata de faptul ca trotuarele sunt adevarate patinoare. 

 

Petru GONTEA, SEF INTERIMAR DIRECTIA LOCATIV COMUNALA, CHISINAU: „Eu am fost in functia de director 9 ani si stim ca la fiecare 5 ani trebuie sa fie schimbata conducerea.” 

 

 Petru Gontea ar putea fi urmat de seful pietei centrale.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU: „Vreau sa-l avertizez pe domnul director de la piata Centrala. Ii dau un avertisment public foarte dur si la urmatorul va trebui sa-si prezinte demisia fiindca o astfel de pozitie de lipsa de atitudine intr-o situatie de criza este absolut intolerabila.” 

 

 Sabina HIRIANOV, REPORTER PRO TV: „Toata zapada din piata Centrala a fost evacuata aici pe strada Varlam unde s-au format adevarati munti. Inaltimea acestora ajunge pana la doi metri, iar lungimea despaseste distanta de cinci metri. Dupa ce seful pietii Centrale a fost certat de Silvia Radu, acesta a spus ca va evacua zapada maine, daca va gasi transport.”

 

„E mai curat in piata decat pe trotuare.”

 

 Silvia Radu s-a razboit astazi nu doar cu sublaternii, dar si cu agentii economici care nu au curatat zapada din fata magazinelor sau a oficiilor. Astfel, au fost intocmite 73 de procese verbale. Autoritatile spun ca saptamana aceasta vor curata trotuarele si curtile de blocuri.

 

Silvia RADU, PRIMAR INTERIMAR, CHISINAU: „Eu cred ca este imposibil sa intervenim cu solutie la moment, eu cred ca gheata va fi dezbatuta. Stiti ca aceste dezbateri, dezbat si trotuarele.”

 

 Pana vor curata trotuarele, oamenii vor trebui sa patineze pe ele.

 

„Rau au curatat trotuarul. Ce nu ati vazut ca mai nu am cazut?”

 

„Copii au si cazut jos, nu sunt pregatiti moldovenii de asa ceva.”

 

 Cei de la Directia Locativ Comunala au si o explicatie de ce la cinci zile de la ninsoare trotuarele arata ca niste patinoare imense.

 

Petru GONTEA, SEF INTERIMAR DIRECTIA LOCATIV COMUNALA: „Vina noastra la toti ca nu s-a curatat zapada la moment cand cadea. Mecanismele s-au permis cateva roe sa se odihneasca si a dus la ceea ca atunci cand au iesit trotuarele eru batute.”  

 

 Silvia Radu spune ca va gasi ac de cojoc si pentru soferii care parcheaza neregulamentar si impiedica la deszaperzirea drumurilor.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn