Trei vehicule au fost implicate intr-un accident, in apropiere de Calarasi in aceasta dupa-amiaza. Doi dintre conducatorii auto, care au fost raniti, dar si un pasager au primit ingrijiri medicale la fata locului. Potrivit politiei, vinovat ar fi soferul unui Citroen, care nu a respectat distanta.

Publicat:09.11.2018, 12:41

Conducatorul auto de 47 de ani aflat la volanul unui Citroen, care se deplasa spre Calarasi, nu a respectat distanta, a lovit din spate un Renault si a intrat pe contrasens. Soferul unui Kamaz, care venea din fata, a virat brusc ca sa evite impactul, dar a fost lovit de Citroen si s-a rasturnat in sant.

“ Mergeam regulamentar cu kamazul acesta o iesit pe contrasens mo lovit si iata ce sa primit.”

Barbatul care s-ar face vinovat de accident sustine ca nu a reusit sa franeze, iar masina acestuia a fost avariata grav, in urma impactului violent.

“ Domnul cu Renaultul a franat brusc in fata mea, eu pe frana m-a tras in stanga si m-am tamponat cu camazul, bine ca suntem sanatosi totul e bine.”

“Nu am franat brusc, nici nu avem viteza!”

Doi soferi si un pasager au primit ingrijiri medicale la fata locului. Pentru a pune Kamazul pe roti si a-l scoate din sant a fost nevoie de un excavator.

Ulterior, soferii au fost audiat la Inspectoratul de Politie Calarasi, unde s-a stabilit ca vinovat se face soferul Citroenului, care nu a respectat distanta. Acesta s-a ales cu amenda de 1500 de lei si 6 puncte de penalizare.