Google+

Caruselele trebuiau sa fie dezinstalate acum doua saptamani. Reactia primariei la incidentul din PMAN in urma caruia doua tinere au ajuns la spital

Caruselele din Piata Marii Adunari Nationale trebuiau evacuate inca de acum doua saptamani dupa ce Primaria e emis o dispozitie in acest sens.Comunicatul emis de Primarie:

 

Precizari privind activitatea utilajelor pentru jocuri distractive din PMAN   Ca urmare a incidentului ce s-a produs în seara zilei de vineri, 5 februarie 2016, când 2 tinere au cazut dintr-un carusel amplasat în Piaţa Marii Adunari Naţionale, Primaria municipiului Chişinau face urmatoarele precizari.   

1. Printr-o dispoziţie a primarului general din 25 ianuarie 2016, agentul economic a fost obligat sa evacueze toate utilajele instalate în Piaţa Marii Adunari Naţionale, în termen de 3 zile, din cauza nerespectarii tehnicii de securitate.   

 

2.Odata cu autorizarea instalarii utilajului pentru jocurile distractive în Piaţa, agentul economic a fost somat sa respecte tehnica securitaţii, sa obţina paşaport tehnic pentru fiecare carusel şi sa deţina act de instalare şi expertiza tehnica pentru utilaje.  

 

3. Primaria municipiului Chişinau a informat toate instituţiile responsabile despre abrogarea dispoziţiei prin care s-a autorizat instalarea utilajelor în PMAN.VEZI SI: Revoltator! Doua tinere au ajuns la urgenta dupa ce un carusel din Piata Marii Adunari Nationale s-a defectat. Centurile de siguranta LIPSEAU


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn