Crima infioratoare astazi in capitala. Un barbat de 34 de ani si-a ucis iubita, dupa care s-a aruncat de la etajul sapte. Potrivit politiei cei doi s-ar fi certat, iar dupa ce a realizat ce a facut barbatul s-a aruncat in gol. S-a intamplat sub ochii fetitei celor doi, care s-a nascut acum doua saptamani.

Publicat:18.02.2018, 13:38

Oamenii legii spun ca au fost alertati in jurul orei 13 de un locatar, care in timp ce privea pe geam a vazut cum barbatul cade in gol. 

Natalia STATI, PURTÄ‚TOR DE CUVÂNT, POLITIA CAPITALEI: “Imediat la fata locului s-a deplasat o grupa operativa.”

Politia a stabilit ca barbatul s-a aruncat de la etajul sapte. Apartamentul de unde a cazut acesta era incuiat iar din interior se auzea un bebelus care plange. 

Natalia STATI, PURTÄ‚TOR DE CUVÂNT, POLITIA CAPITALEI: “A fost nevoie de interventia pompierilor pentru a descarcera usa.”

Intrand in apartament oamenii legii au descoperit o femeie cu o plaga in jurul gatului si un bebelus de numai cateva luni care plangea in hohote. In urma primelor investigatii, politistii au stabilit ca cei doi concubini s-ar fi certat.

Dupa ce i-a tait gatul iubitei sale barbatul s-a aruncat de la geamul apartamentului. Vecinii spun ca au ramas socati de cele intamplate, dar nu au putut spune nimic despre cei doi.

“- Cine locuia la etajul sapte? - Nu stiu.”

“- Ce stiti despre aceasta familie? - Nu stiu nimic.”

In afara camerelor de luat de vederi rudele femeii, ne-au spus ca barbatul avea probleme psihice. Crima s-a produs sub ochii fetitei celor doi, care are doar cateva saptamani. Oamenii legii au declarat ca micuta a fost transportata la spital, iar ulterior se va stabili in grija cui va ramane.