Distractie cu final tragic la o piscina din Soroca. Un tanar de 18 ani a murit, iar altul de 15 ani se afla in stare grava la spital dupa ce au alunecat, s-au lovit la cap si au cazut in apa. Tinerii se aflau ieri la piscina impreuna cu alti amici cand s-a intamplat tragedia.

Publicat:05.08.2018, 08:02

Din imaginile surprinse de un martor se vede cum tinerii care se aflau la piscina discuta agitati despre lipsa a doi baieti.

- Cine nu-i?- Doi baieti?- Iata aici. 

 Apoi, tinerii il scot din bazin pe unul din cei doi adolescenti, insa nu este clar daca e cel care s-a stins sau care a supravietuit. 

Pana la sosirea ambulantei, martorii au incercat sa-si resuciteze prietenul, facandu-i masaj cardiac. Ulterior, si medicii au incerca sa le acorde ajutor celor doi baieti.

Incidentul s-a intamplat in dupa-amiaza zilei de ieri. Potrivit oamenilor legii, cei doi tineri se aflau acolo cu mai multi amici. La un moment dat, ambii au alunecat, s-au lovit la cap si au cazut in piscina.

Tanarul de 18 ani nu a mai putut fi salvat, iar celalalt baiat se afla in sectia de reanimare de la spitalul din Soroca. Expertiza medico-legala va stabili cauza decesului.