Google+

Ce-i frumos si lui cumatru ii place!

Pozele tale toate au rost. Sa reflecte cat mai in detaliu atmosfera de la cele mai frumoase evenimente si sarbatori, caci toamna aceasta sunt destule. Felurile si savoarea bucatelor pregatite cu mult drag, mireasma florilor, cadourile primite, emotiile traite, totul este important. Iar tot ce-i mai frumos se impartaseste cu prietenii care-s mereu disponibili pe retele sociale.

 

Fotografiaza cat incape, fa live-uri si fii mereu online pentru ca la cartela Prepay de la Unite ai trafic gratuit si nelimitat pe retelele sociale Facebook, Odnoklassniki si Messenger. 

 

În plus, cu Cartela Prepay de la Unite, navighezi gratuit şi pe site-urile companiei www.moldtelecom.md, www.unite.md, în aplicaţiile Multiscreen, UniteTalk şi MyMoldtelecom. 

 

Fără contract sau abonament lunar, eşti liber, trendy şi mereu online pe reţele sociale căci ştim bine, toată gaşca e acolo. 

 

 

Traficul generat prin accesarea link-urilor care te redirecţionează către website-uri terţe precum YouTube, RuTube, portaluri de ştiri, din aplicaţiile şi reţelele de socializare, se taxează conform planului tarifar standard.

 

Limitele nu sunt pentru tine. Navighează gratuit şi nelimitat pe reţele sociale cu cartela Prepay de la Unite. Partea a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în soluţii mobile – fixe - Internet şi TV integrate.

 

*Acest articol este un produs comercial


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn