Google+

Democratii, despre presupusa implicare a lui Plahotniuc intr-o schema de spalare de bani in Rusia: "O interventie abuziva a Rusiei de a influenta rezultatul alegerilor din tara noastra"

"O interventie abuziva a Rusiei de a influenta rezultatul alegerilor din tara noastra." Asta spun democratii dupa ce MAI al Rusiei a scris in aceasta dimineata ca Vlad Plahotniuc ar fi fost suspectat de implicarea intr-o schema de spalare de bani in Rusia.

 

"Intervenţie abuzivă a Federaţiei Ruse în alegerile din Republica Moldova. Aşa-zisul dosar deschis de ruşi împotriva preşedintelui PDM, cu două zile înaintea alegerilor parlamentare din Republica Moldova, este în mod clar o intervenţie abuzivă a Federaţiei Ruse în încercarea de a influenţa rezultatul alegerilor din ţara noastră.

 

Reamintim că, în urmă cu un an, serviciile speciale ruse au făcut şi alte acţiuni abuzive împotriva preşedintelui PDM, au încercat să-i limiteze deplasarea în afara ţării. Interpol a calificat toate acele acţiuni ca fiind HĂRȚUIRE POLITICĂ din partea Rusiei şi le-au RESPINS.

 

Din păcate, Rusia nu renunţă la războiul hibrid, dus nu doar împotriva PDM, dar împotriva Republicii Moldova şi a cetăţenilor ei, iar aceasta nouă acţiune este o intervenţie extrem de gravă în modul de desfăşurare a alegerilor din ţara noastră.

 

PDM va sesiza chiar astăzi instituţiile internaţionale şi observatorii în alegeri în legătură cu acest caz de imixtiune a Federaţiei Ruse în alegerile din Moldova", spune Vitalie Gamurari, purtatorul de cuvant al Partidului Democrat.

 

Contactat de ProTV, avocatul lui Veaceslav Platon spune ca de trei saptamani nu poate lua legatura cu clientul sau, respectiv nu poate comenta subiectul.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn