Google+

Cine a platit protestatarul? Neintelegeri intre Dodon si Usatii: "Are Dodon noroc ca nu este acum alaturi. Ii dau eu lui si socialisti acus" - VIDEO

Neintelegeri intre liderul Partidului Nostru Renato Usatii si liderul socialistilor Igor Dodon? Liderul de stanga Renato Usatii a vorbit cu protestatarul care a declarat pentru un post TV din Moldova ca ar fi fost platit de reprezentantii Partidului Nostru pentru a iesi la proteste.

 

Dupa ce barbatul a declarat ca ar fi fost platit de reprezentantii Partidul Nostru pentru a intra in Parlament in timpul protestelor din 20 ianuarie, dar si pentru a veni la proteste,  dupa o discutie cu Renato Usatii, acesta s-a razgandit.

 

Barbatul sustine ca de fapt ar fi fost platit de socialisti.Renato USATII, LIDER PNM: "De ce tu nu spui ca tie Puscas de la socialisti ti-a spus de intrat in Parlament. De ce tu spui tu despre mine, aici tu spui ca Partidul Nostru ti-a propus bani pentru ca sa intri in Parlament. Tu de unde ai luat asta?


Are Dodon noroc ca nu este acum alaturi. Ii dau eu lui si socialisti acus. De ce tu nu spui aici ca tie socialistii ti-au propus cate 200 de lei pe noapte si nu noi. De ce tu nu spui?

 

Protestatarul: "Domnul Dumitru acela care mi-a zis, a spus ca e membru de la partidul lui Renato Usatii."

 

Renato USATII, LIDER PNM: "Tu faci toate magariile cu socialistii si ma bagi pe mine in situatie. Asta tu totul pentru 100 de dolari vorbesti tu acum?

 

Protestatar: "Eu inca nu am vazut banii."

 

Renato USATII, LIDER PNM: "Eu am inteles, maine dimineata o sa tii dea, ca nu i-ai vazut eu te cred."


Intr-un video postat acum cateva zile, barbatul povesteste urmatoarele:  "am venit sa-l sustinem pe Renato Usatai. Mi-a dat 50 de lei. Alti baieti spun ca le-au dat 100, 150 sau 200 de lei. Nu inteleg de ce nu le-a dat la toti 200 de lei? De ce nu a dat la toata lumea la fel? Eu acuma stau si inghet? Si daunazi le-o platit. Noi nu am fost informati, ni s-a spus sa venim si sa stam.

 

Cand a fost la Parlament, mie mi s-a propus bani ca sa intru cu forta in parlament. Cand s-au deschis corturile la Usatii mi s-a propus 200 de lei pe zi. Am stat 10 zile si nu mi-a dat nimic. Usatii numai manipuleaza. Cand au fost violente achitau si cate 200-300 de lei.

 Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn