Google+

Cine sunt proprietarii cafenelei "La Soacra" si ce risca ei - Mold-street.com

Deflagratia de la cafeneaua "La Soacra" din Piata Centrala, care s-a soldat cu 17 raniti, a fost o consecinta a unui sir de incalcari flagrante a normelor si cerintelor legale, s-a anuntat in cadrul sedintei Comisiei pentru Siatuatii Exceptionale a municipiului Chisinau, noateaza Mold-street.com

 

Buteliile sunt utilizate ilegal

 

Potrivit autoritatilor principala cauza a deflagratiei produse, sambata, 9 ianuarie, este utilizarea buteliei de gaz necorespunzator, adica in interiorul cladirii.

 

Primarul general, Dorin Chirtoaca a declarat ca utilizarea buteliilor de gaz la prepararea hranei in unitatile de alimentatie publica este interzisa de reglementarile antiincendiare. "Buteliile pot fi utilizate pentru prepararea hranei doar daca se afla in spatii izolate in afara incaperilor", a precizat edilul."

.......

 

Proprietarul detine doua localuri in piata

 

Reprezentantii Departamentului Situatii Exceptionale au anuntat si cine este proprietarul cafenelei "La Soacra" - firma Andalinet SRL. Unic fondator al aceste firme este Andrei Iarina, care apare si ca administrator. Din documente nu este clar cine este directorul cafenelei. Potrivit datelor Directiei Comert a municipiului Chisinau, Andalinet SRL dispune de doua autorizatii pentru doua localuri amplasate in Piata Centrala, ceea ce a generat si confuzii privind localul, daca e cantina sau cafenea.

 

 

 

Citeste articolul integral pe Mold-street.com 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn