Google+

Coloana socialistilor nu a fost lasata sa treaca prin fata Guvernului. Ce a rezultat in urma negocierilor dintre Andrei Nastase si Igor Dodon - GALERIE FOTO/VIDEO

Coloana socialistilor nu a fost lasata sa treaca prin fata Guvernului. Ce a rezultat in urma negocierilor dintre Andrei Nastase si Igor Dodon - GALERIE FOTO/VIDEO
Embed:

Coloana de protestatari ai PSRM nu a fost lasata sa tranziteze perimetrul dintre strazile A. Puskin si G. Banulescu-Bodoni, pentru a evita eventualele altercatii cu protestatarii platformei DA din Piata Marii Adunari Nationale.

 

Atunci cand socialistii au ajuns la intersectia cu strada Puskin, in imediata vecinatate cu protestul DA din PMAN, acestia au fost opriti de politisti.

 

 

 

Liderul PSRM, Igor Dodon, a cerut eliberarea caii pentru ca coloana sa poata ajunge la Parlament, unde intentioneaza sa continue protestul, spunand ca s-a inteles in prealabil cu reprezentantii platformei pentru a tranzita perimetrul.

 

Seful interimar al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, l-a informat pe Igor Dodon ca ieri, reprezentantii platformei DA au depus o solocitare prin care au cerut interzicerea tranzitarii perimetrului si ca politistii au format cordoane pentru a asigura trecerea coloanei PSRM prin spatele Guvernului.

La scurt timp, fruntasul platformei, Andrei Nastase, s-a apropiat de socialisti pentru a le explica de ce este mai bine ca acestia sa mearga prin spatele Guvernului: "Piata Marii Adunari Nationale este plina". Nastase i-a propus lui Dodon ca daca vor sa treaca pe langa protestul DA, trebuie sa renunte la afisarea drapelelor de partid si sa ramana doar cu drapele R. Moldova. Cel din urma s-a aratat nemultumit de cerinta lui Nastase: "Atat noi, cat si voi avem scopul de a da jos oligarhii, nu?"

Intr-un final, cei doi s-au inteles ca socialistii vor trece prin spatele Guvernului, pentru a evita eventualele scantei.

Intre timp, un protestator care nu s-a conformat cu cerintele politistilor a fost "evacuat" de la protest.

In cele din urma, coloana socialistilor a trecut prin spatele Guvernului si a ajuns in fata Parlamentului, unde isi continua protestul.

 

Sursa foto: Pro TV, capturi Accent TV


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn