Google+

Controversatul om de afaceri Adrian Nichifor s-a recasatorit in puscarie - crimemoldova.com

Controversatul om de afaceri de 44 de ani, Adrian Nichifor, care mai are de executat încă 10 ani din pedeapsa de 17 ani pentru omor calificat, s-a recăsătorit în puşcărie. Aleasa inimii se numeşte Victoria Lupei, este cu 2 ani mai tânără decât Adrian şi este consăteană de a sa, din Grozeşti, raionul Nisporeni.

 

Mirii şi-au înregistrat căsătoria civilă în Penitenciarul de tip închis nr. 4 din Cricova. La ceremonie, cuplul s-a îmbrăcat în haine naţionale, iar Nichifor i-a dăruit miresei un buchet de trandafiri albi. După căsătorie, Nichifor se afişează pe reţelele de socializare cu numele de familie al soţiei sale, Lupei.

 

Potrivit postărilor de pe reţelele de socializare, cei doi par a fi foarte îndrăgostiţi, aproape zilnic îşi dedică poezii de dragoste, iar Adrian îi adresează Victoriei mesaje pasionale şi îi mulţumeşte pentru că există. Fiind căsătoriţi, cei doi vor avea dreptul la câte o întrevedere de până la 5 zile o dată la trei luni.

 

Adrian Nichifor este la cea de a doua căsătorie. Prima soţie se numeşte Aurica şi, de asemenea, este originară din Grozeşti. Cei doi au divorţat în 2014. Motivul ar fi fost băiatul pe care o deţinută din Penitenciarul nr.13 l-a născut la finele anului 2010, iar Adrian Nichifor a recunoscut paternitatea. După divorţ, femeia a plecat în Spania cu cei doi copii ai săi.

 

CITESTE MAI DEPARTE PE CRIMEMOLDOVA.COM


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn