Google+

Cozi uriase la vama Sculeni. Soferii de camioane stau pe loc mai bine de trei zile: "Se termina banii si nu avem mancare” - VIDEO

Cozi uriase la vama Sculeni. Soferii de camioane stau pe loc mai bine de trei zile: "Se termina banii si nu avem mancare” - VIDEO
Embed:

Cozi kilometrice la vama Sculeni. Soferii de camioane stau in rand mai bine de trei zile si asteapta sa treaca frontiera cu Romania. Autoritatile moldovenesti sustin ca de vina este partea romana care nu reuseste sa faca la timp verificarile.

 

Soferii stau de cateva zile fara sa miste camioanele din loc. Vladislav Morari spune ca s-a pornit duminca de la Chisinau spre Ploiesti cu tirul incarcat cu marfa, insa nu stie cand va ajunge.

 

Vladislav MORARI, ŞOFER DE CAMION: “Aici avem un lucru care trebuie sa-l facem in  24 ore dar stam 54 de ore la ore, nu ne aude nimeni nici Chisinaul, nici romanii, bine bine dar noi cu asta nu ne hranim.”

 

 De dimineata si pana la cinci seara doar 4 camioane au trecut frontiera, spune el. Oamenii sunt ingrijorati si indignati mai ales ca li se epuizeaza toate rezervele.

 

Vladislav MORARI, ŞOFER DE CAMION: “La noi se termina si bani si nu mai avem mancare, nu stim ce sa facem sa ne intoarcem inapoi, nici viceuri nu sunt, noaptea nu putem dormi ca ni se fura motorina.” 

 

Potrivit Sefului Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie cozile s-au format pentru ca la frontiera cu Romania sambata a aparut o problema tehnica.

 

Vitalie VRABIE, SEFUL SERVICIULUI VAMAL: “Ei continua sa perfecteze la viteza jumatate cum faceau anterior. Am discutat cu cei de la Bucuresti nu ne-au comunicat nimic pozitiv ca situatia ii depaseste .”

 

 Vrabie mai spune ca autoritatea Vamala din Bucuresti a anuntat ca va incerca sa rederictioneze unele camione la posturile vamale interne din Iasi. 


 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn