Crima oribila in satul Radenii Vechi, Ungheni. Proprietarul unei ferme de vaci a fost ucis cu sange rece de catre angajatii sai. Potrivit politiei, acestia l-au lovit cu toporul dupa care i-au dat foc.

Publicat:25.10.2016, 16:59


Totul s-a intamplat duminica seara dupa o cearta. Cei trei angajati ai fermei de vaci l-ar fi ucis pe proprietar, apoi au dus cadavrul intr-un sopron pe care l-au stropit cu benzina si i-au dat foc. 

SORA VICTIMEI: “El a fost ieri la Ungheni si si-a cumarat solearca sau benzina, si de tare ce s-au speriat, i-au dat foc si o luat masina di-naintea fermei si a fugit...”

Cei care au anuntat despre producerea incendiului au fost locuitorii, care abia dimineata au vazut ca iese fum de pe teritoriul fermei. 

Barbatul in varsta de 49 de ani muncise peste 20 de ani peste hotare, iar acum doi ani s-a intors in sat ca sa-si deschida propria afacere.

Angajase trei muncitori, iar cu unul dintre ei ajunsese in judecata dupa ce acesta ii furase bani. De la asta se si certasera duminica seara. 

FRATELE VICTIMEI: “Era tare tacut...”

Cei trei indivizi au fost retinuti si, potrivit politiei, si-ar fi recunoscut vina.Daca vor fi gasiti vinovati ei risca  pana la 25 de ani de inchisoare sau chiar detentie pe viata.