Google+

Cu un dosar penal in Rusia, Plahotniuc se plange americanilor ca rusii ataca guvernarea de la Chisinau. Cu cine a plecat liderul democrat in SUA - FOTO/VIDEO

Cu un dosar penal in Rusia, Plahotniuc se plange americanilor ca rusii ataca guvernarea de la Chisinau. Cu cine a plecat liderul democrat in SUA - FOTO/VIDEO
Embed:

Cu un dosar penal in Rusia, Plahotniuc se plange americanilor ca rusii ataca guvernarea de la Chisinau si fac propaganda in tara noastr. La fel ca si in cazul vizitei de la Strasbourg, cei de la PD spun ca Plahotniuc se afla in Statele Unite in fruntea unei delegatii a Coalitiei de Guvernare, din care mai fac parte Andrian Candu, Iurie Leanca si Vladimir Cebotari. Numele celor din urma apar in programul de astazi al Consiliului Atlantic, nu insa si a lui Plahotniuc. Reprezentantii interpolului de la noi din tara spun ca liderul PD nu figureaza in baza lor de date.

 


Intr-un comunicat difuzat de catre democrati se spune ca Vlad Plahotniuc s-a intalnit in Statele Unite, cu mai multi senatori si reprezentanti ai camerei deputatilor, cu care a vorbit, din numele tarii, desi nu are nici o functie in stat. 

 

El s-a plans ca Moldova este tinta unui razboi hibrid din partea Federatiei Ruse, care ar fi un pericol in calea integrarii europene. A pomenit despre propaganda agresiva, precum si sustinerea fortelor politice pro-ruse din tara.

 

Intamplator sau nu, tot ieri, democratii au vorbit despre proiectul de a interzice difuzarea emisiunilor informational-analitice, politice si militare din Federatia Rusa. In timpul intrevederilor cu americanii Plahotniuc s-a laudat si cu reformele pe care le face guvernarea, precizand ca alegerile de anul viitor vor decisive pentru mentinerea cursului european al Moldovei.

 

Serviciul de presa al democratilor mentioneaza ca la invitatia lui Plahotniuc, cei trei oficiali americani vor veni curand in tara noastra. Vitalie Gamurari nu ne-a oferit informatii despre compenenta delegatiei. In progarmul de astazi al Consiliului Atlantic apar numele lui Iurie Leanca si Andrian Candu, care vor tine discursuri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn