De mai bine de 15 ani, locuitorii unei strazi din capitala traiesc un adevarat cosmar. O vecina creste, in curte casei sale, cateva zeci de caini. Oamenii se plang ca sunt terorizati de latratul patrupezilor, dar si de mirosurile insuportabile, care vin din custile lor. Desi spun ca au depus nenumarate plangeri la politie, nimeni nu a facut nimic pana acum.

Publicat:14.10.2018, 14:33


Sergiu Gancear, care locuieste pe strada Gheorghe Crisan din capitala, spune ca are cel mai mult de suferit din cauza azilului de caini. Custile patrupezilor sunt amenajate chiar sub gardul barbatului, iar mirosul care vine de-acolo este pur si simplu ingrozitor.

Sergiu GANCEAR, VECIN: “ Dupa peretele acesta se afla o crescatorie de caini foarte mare nu i-am numarat, este un miros insuportabl, iesi in ograda cu copiii nu poti sta, fac focul pregatesc mancare pentru caini, un fum dens, se aseaza deaspura la haine la tot, insuportabil de trait in asa conditii.”

Desi casele lor se afla mai departe de azil, aproape toti cei care locuiesc pe strada Gheorghe Crisan, spun ca nu mai suporta galagia si mirosurile, care vin de acolo. 

“ Noi cu aceasta ferma de caini avem probleme demult, este o ferma adevarata. Cel mai mult ne deranjeaza mirosul insuportabil si fumul care iese din o soba improvizata unde fierb in fiecare zi mancare la caini.”

“ Trebuie sa se gandeasca la lumea care locuieste in jur. Cand a fost mai cald nu era posibil de mers pe acolo, trebuie incapere speciala sa fie curatenie.”

Oamenii spun ca au incercat sa vorbeasca cu femeia care administreaza azilul, aceasta insa nu vrea sa stea de vorba cu ei. Acestia sustin ca au depus plangeri si la politie, insa problema asa si nu a fost rezolvata. 

“Foarte urat vorbesc raspund, inchid usa trantesc striga cuvinte urate, dupa poarta, noi iubim animalele toti avem cate o pisica un caine da nu ferma si nu provocam incomoditati vecinilor.”

Femeia nu a vrut sa discute nici cu echipa Pro Tv.

Nu este clar deocamdata daca femeia detine o autorizatie care sa-i permita sa-si amenajeze in curte un azil de caini. Reprezentantii politiei capitalei nu ne-au raspuns la telefon pentru a ne oferi detalii.