Google+

De Dragobete, Caile Ferate lanseaza o cursa speciala Chisinau-Iasi. Doritorii vor calatori la jumatate de pret - VIDEO

De Dragobete, Caile Ferate lanseaza o cursa speciala Chisinau-Iasi. Doritorii vor calatori la jumatate de pret - VIDEO
Embed:

Ce poate fi mai romantic decat o calatorie cu trenul? Asta si-au spus cei de la Caile Ferate care au decis sa le faca indragostitilor un cadou neobisnuit - o calatorie pana la Iasi. De Dragobete, adica pe 24 februarie, va fi lansata o cursa speciala Chisinau-Iasi. Toti doritorii vor calatori la jumatate de pret, iar castigatorii unui concurs organizat de Caile Ferate nu vor da niciun ban.


Mihail ARUSOI, DIRECTOR GARA: Pe de 24 am organizat o cursa speciala pana la Iasi...


Desi de obicei miercuri nu sunt curse spre Iasi, aceasta saptamana va fi o exceptie. De ziua dragostei pe stil romanesc, Calea Ferata invita toti indragostitii la o plimbare cu trenul pana la Iasi. Doritorii vor putea cumpara doua bilete la pret de unul. 


Mihail ARUSOI, DIRECTOR GARA: Biletele vor fi 74 si respectiv 66 de lei...


In acelasi timp, castigatorii unui concurs lansat de CFM, acum cateva zile pe pagina oficiala de facebook, vor putea calatori gratuit, in vagonul de clasa I. Conditia este sa pe posteze pe reteaua de socializare declaratii de dragoste ingenioase. Trenul va porni miercuri dimineata la ora sase din Gara Chisinau si va ajunge la ora zece la Iasi. Cursa Chisinau-Iasi a fost lansata in septembrie, anul trecut. Din cauza lipsei de calatori, garnitura circula doar luni, vineri, sambata si duminica. Pe langa trenuri, la Iasi mai circula zilnic microbuze si autobuze, iar pretul biletelor variaza de la 120 pana la 140 de lei.  


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn