Google+

De maine Andrei Nastase ar putea fi primar cu actele in regula. Judecatoria Chisinau urmeaza sa discute despre validarea madatului sau - VIDEO

De maine Andrei Nastase ar putea fi primar cu actele in regula. Judecatoria Chisinau urmeaza sa discute despre validarea madatului sau - VIDEO
Embed:

De maine Andrei Nastase ar putea fi primar cu actele in regula. Judecatoria Chisinau urmeaza sa discute despre validarea madatului sau. Pana acum, Nastase a trecut de mai multe ori pe la primarie, a discutat cu functionarii, dar si cu oficiali de peste hotare.

 

Angajatii spun ca dupa alegeri il vad destul de des pe Nastase pe la primarie. Iar primarul interimar, Ruslan Codreanu afirma ca documente si invitatii vin deja in adresa lui Nastase. 

 

Ruslan CODREANU, PRIMAR INTERIMAR: “Astazi a fost o vizita oficiala din afara din unde eu nu am participat, doar l-am informat si dumnealui a decis sa vina si sa discute  banuiesc in calitate de cetatian responsabil.”

 

 Nastase ne-a spus ca inca nu si-a inceput activitatea in forta si ca asteapta sa-i fie validat mandatul.  

 

Andrei NĂSTASE, PRIMAR ALES: “Nu e adevarat. 

 

 Astazi, la prima sedinta a consilierilor municipali, dupa o pauza de patru luni, Ion Ceban care a pierdut alegerile in fata lui Andrei Nastase, l-a invitat pe fostul sau concurent electoral sa particepe la discutii.

 

Ion CEBAN, CONSILIER PSRM: “Daca este primarul general poate sa se alature. Toate constructie neatorizate nu aiba loc pe terenule arendate  sa dam primarului acest imputerniciri dupa care sa vina la consiliu municipal si sa rezolve in mod individual aceste ilegalitati.”

 

 Maine magistratii de la Judecatoria Chisinau vor examina validarea mandatului primarului ales. La inceputul acestei saptamani, Andrei Nastase spunea ca procedura este tergiversata in mod intentionat pentru ca in aceasta perioada sa se face mai multe ilegalitati.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn