De sarbatori, Mobiasbanca Groupe Societe Generale implineste vise oferind credite fara gaj in cadrul campanei "Cadouri oferite la timpul potrivit". Saptamanal, un castigator este ales prin tragere la sorti, care beneficiaza de 0 la suta rata dobanzii si 0 la suta comisioane pe toata perioada creditului. De aceasta data, norocul a fost de partea unei familii din Ungheni.

Publicat:18.12.2018, 13:00

Tatiana AGAFONOV, câstigatoare campanie ”Mobiasbanca”: "Am luat un imprumut, construim o casa, avem o fetita si vrem, speram, cu acest ajutor, vom trece in casa noastra si vom trai aparte".

Un simplu apel si o veste buna la momentul potrivit te poate face fericit. Asa a fost si in cazul familiei Agafonov.

Tatiana AGAFONOV, câstigatoare: "Am fost luata prin surprindere, trebeuia sa achitam serviciile de constructie si nu stiam ca este asa un credit. Am avut o zi trista.. cand am auzit aceasta veste noi eram foarte bucurosi".

Fie ca vrei sa ai parte de o vacanta minunata, vrei sa-ti cumperi o masina sau ceva prin casa, creditele de consum sunt potrivite pentru orice plan ai avea. Suma maxima oferita este de 200 de mii de lei cu rata fixa pe toata durata creditului.

Daria BABIN, director Sucursala Ungheni:  "Ma simt fericita, la Ungheni castigatorul e multumit de aceasta oferta, va returna bancii doar creditul solicitat, fara dobanzi sau comisioane"

Norocul este la Ungheni, grabiti-va toti... pentru a fi si dumneavoastra norocosul.

*Acest articol este un produs comercial