De sarbatori, multi artisti nu vor sta acasa in jurul mesei, ci pe scena. Ca in fiecare an, interperetii prefera sa munceasca, evident, pentru un onorariu pe masura. Astfel, daca unii vor canta in localurile din tara, altii vor avea concerte in Romania sau chiar Italia.

Publicat:17.12.2017, 13:11

Ion PALADI, INTERPRET:De Revelion voi canta la Botosani la mai multe evenimente in acea seara. De Sfantul Vasile, iarasi voi canta. Anul 2018 va fi unul si mai bun, mai ales ca pregatesc un turneu foarte mare dedicat centinarului.“

 Si trupa Catharsis nu va sta acasa.

Ion RATA, TRUPA CATHARSIS: “De sarbatori o sa fiu si acasa, dar si pe scena. Daca pe nou vom fi in tara, pe vechi vom fi in Italia. Acolo concertele sunt mai deosebite decat in tara, sunt mai dornice.”

 Artistii se lauda ca in aceasta perioada au concerte aproape in fiecare zi si castiga cu mult mai mult, decat in restul anului.

COSTI BURLACU SI CORINA TEPES: “De Revelion vom canta, vom munci. -Unde o sa fiti? Prin mai multe localuri din Chisinau.-Deci va fi un sfarsit de an, mai banos? -Ca in fiecare an.“

 Marian MIHAILA, INTERPRETA:-De Craciun, de Revelion ce vei face? -In Romania am un recital, cu o zi inainte de Revelion, apoi pe 31 ramanem un pic sa ne odihnim. Pana de Revelion am mai multe concerte si de caritate, ceva petreceri corporative.”

 Unii artisti insa prefera sa se distreze alaturi de familie si sa paseasca cu forte proaspete in noul an.

NATAN, INTERPRET: “Artistul vrea sa sarbatoreasca ca si un om simplu, Eugen Doibani, alaturi de parinti de cei mai dragi.”

 Artistii nu au vrut sa ne spun exact cat incaseaza in perioada sarbatorilor de iarna. Potrivit impresarilor, multi interpreti de top de la noi cer in jur de o mie de euro pentru un eveniment.