Google+

Desi sunt inca putini, primii brazi de Craciun au aparut deja in vanzare. Pretul variaza in functie de inaltime, dar si tara de unde au fost adusi - VIDEO

Desi sunt inca putini, primii brazi de Craciun au aparut deja in vanzare. Pretul variaza in functie de inaltime, dar si tara de unde au fost adusi - VIDEO
Embed:

Primii brazi de Craciun deja au aparut in vanzare. Acestia pot fi vazuti in unele intersectii din capitala sau in piete. Inca sunt putini, deoarece oamenii nu se grabesc sa-i cumpere. Comerciantii incearca diferite trucuri. Ii vand in ghiveci sau ii dau in chirie. Ei spun ca, se asteapta ca adevaratele vanzari sa inceapa cam peste o saptamana.


La aceasta intersectie din capitala au aparut in vanzare primii brazi. Frumosi, acestia isi asteapta cumparatorii.

 

Alexei MICU, IMPORTATOR: “Brazii sunt cam din toata Europa. Din Danemarca, brazi din Ungaria. Sunt brazi soi speciali pentru sarbatori. Sunt un soi foarte rezistent, nu inghipa.”    

 

Pretul unui brad difera in functie de inaltime. Cu cat pomul este mai inalt, cu atat este mai scump.

 

Natalia GHETU, REPORTER PRO TV: “Acest brad stufos de aproximativ doi metri poate fi cumparat cu 700 de lei. A facut un drum lung pana a ajuns de vanzare in capitala, fiind adus tocmai din Ungaria.”

 

 Puteti opta pentru un brad in ghiveci. Mai exista si alte optiuni. Cum ar fi bradul in chirie. Chiar daca li se par cam scumpi, orasenii oricum spun ca vor cumpara brazi de sarbatori. Sunt si dintre cei care au cumparat odata un brad artificial si au scapat de o grija.

 

Pretul unui brad artificial incepe de la 19 lei si poate ajunge si pana la 4000 de lei. VOXAgentia Moldsilva a anuntat ca pe 15 decembrie va scoate in vanzare 58 de mii de brazi crescuti in pepinierele de la noi. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn