Google+

Dezvaluiri in cazul Anastasiei Cecati, tanara care a fost omorata de iubitul ei, dupa care acesta s-a aruncat de la etajul 7. Familia vedetei vorbeste despre crima - Spynews.ro

Crima care a ingrozit lumea showbiz-ului si careia i-a cazut victima Anastasia Cecati, una dintre cele mai frumoase actrite din noul val, o tanara mama, ucisa cu bestialitate chiar de iubitul ei, i-a facut pe cei din preajma frumoasei tinere sa planga fara incetare. Si, in exclusivitate, surse din familia ei ne-au facut dezvaluirile, scrie spynews.ro


Anastasia avea toată viaţa înainte. Era una dintre cele mai frumoase modele din Moldova, succesul ei ca actriţă se concretizase deja într-un rol care îi deschisese atât de necesarele uşi din lumea cinematografiei şi, mai mult decât atât, devenise mamă.

 

Doar că, pare-se, partenerul ei de viaţă nu era tocmai bărbatul potrivit pentru ea. Un bărbat, susţin cei din familia frumoasei ucise cu bestialitate, care nu era la primul gest violent faţă de ea, iar duminică a făcut gestul care a îngrozit lumea. 

 

”Alexei Mitachi a fost agresiv şi în trecut”, povesteşte sursa noastră, dezvăluindu-ne totodată şi numele celui care a comis oribila crimă. Mai mult decât atât, pare-se, susţine membrul familiei Anastasiei Cecati, ne-a explicat exact cum s-au desfăşurat lucrurile în seara fatidică. ”Ea era acasă cu fetiţa ei. Acest boschetar a venit să îşi vadă copilul... Apoi s-au luat la ceartă, el a luat cuţitul şi a făcut ceea ce a făcut... Nici nu pot să vorbesc despre aşa ceva. Iar apoi el a dat un mesaj şi- s-a aruncat pe geam de la etajul 7”, explică, plângând, unul dintre membrii familiei actriţei, sub protecţia anonimatului.

 

 

Mai mult, sursa citată a dezvăluit cui va rămâne fetiţa care, din păcate, a rămas orfană de ambii părinţi într-un moment de nebunie criminală a tatălui ei. ”Mama Anastasiei o va lua”, susţine acesta.

 

Anastasia şi soţul ei aveau probleme de mai mult timp

 

Duminică, când a avut loc crima, el ar fi venit în vizită la Anastasia Cecati şi la fiica lor, născută pe 30 ianuarie 2018. Cei doi nu ar fi fost în relaţii prea bune, iar în ziua evenimentului nefericit între ei ar fi izbucnit un conflict. Înainte să se sinucidă, bărbatul l-ar fi sunat pe naşul lor pentru a-i spune să aibă grijă de bebeluş. 

 

Potrivit autorităţilor, Anastasia Cecati a fost înjunghiată în regiunea gâtului chiar de soţul său, care s-a sinucis aruncându-se de la etajul şapte. Cei doi aveau împreună o fetiţă de doar trei săptămâni. Ea era cunoscută datorită frumuseţii ei, devenind actriţă, fotomodel şi cântăreaţă. Potrivit unor surse, stătea mai mult în Dubai. 

 

Sursa: spynews.ro


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn