Andrei Nastas, clona lui Andrei Nastase in circumscriptia 33, este si el avocat, la fel ca si presedintele Platformei DA. Doar ca acesta si-a obtinut licenta abia la 26 decembrie 2018, cu doar 4 zile inainte de a solicita de la CEC liste de subscriptie pentru a colecta semnaturi in sustinerea candidaturii sale, relateaza cotidianul.md.

Publicat:07.01.2019, 07:03

Cotidianul.md a aflat detalii care duc la ideea ca cei care stau în spatele candidaturii clonei lui Andrei Nastase au facut tot posibilul ca acesta sa semene cât mai mult cu originalul.

Ascensiune fulminanta în ultimii ani

Asadar, misteriosul Andrei Nastas are 32 de ani si este sef de sectie în cadrul Centrului pentru combaterea traficului de persoane din cadrul Ministerului de Interne. În ultimii 2 ani, de când ministerul este condus de Alexandru Jizdan, Nastas a avut parte de o ascensiune extraordinara. El a avut parte de trei promovari în aceasta perioada, prima în martie 2016, iar urmatoarele doua în noiembrie 2017.

Dar adevarata surpriza pentru Andrei Nastas s-a produs la 26 decembrie 2018, cu doar 4 zile înainte de a solicita de la CEC liste de subscriptie pentru a colecta semnaturi în sustinerea candidaturii sale. Atunci el si-a obtinut licenta de avocat, dupa mai bine de 5 ani de asteptare.

Citeste mai mult pe cotidianul.md.