Google+

Dodon, Usatii si Nastase REFUZA invitatia lui Andrian Candu si il invita sa-si anunte propunerile la Forumul Civic de maine: "Sa se expuna acolo, in fata societatii civile"

Cei trei lideri ai protestatarilor au refuzat invitatia lui Andrian Candu de a avea o intalnire maine dimineata la ora 9:00. In schimb, Dodon, Usatii si Nastase il cheama pe presedintele Parlamentului la forumul civic, care va incepe maine la ora 10:00, pentru a-si expune propunerile de solutionare a conflictului.

 

Andrei Nastase, lider PDA: "Pe 24 i s-a solicitat acestei guvernari mai multe revendicari: cea de baza fiind plecarea, adica dizolvarea Parlamentului si organizarea de alegeri anticipate. La ora 15:30 ne-a contactat presedintele Parlamentului Andrian Candu, care ne-a comunicat ca maine la ora 9:00 vrea sa discute cu reprezentantii protestatarilor solutiile de rezolvare a conflictului. Am luat decizia ca, avand in vedere ca maine am organizat un forum civic, Andrian Candu sa fie invitat la eveniment, la care sa isi poata prezenta solutiile pe care le are, ca sa auda si societatea civila".

 

IgorDodon, lider PSRM: "Este o sfidare a zecilor de mii de oameni care au venit in Piata, expusa printr-o rezolutie. Ei pot maine la ora 9 sa mai dea un comunicat de presa, dar la ora 9 nu vom merge. Daca vrea sa ne spuna, la ora 10:00 poate sa se apropie, daca nu ma gresesc la Jolly Alon, acolo va fi si societatea civila".

 

Renato Usatii, lider PN: "La orele 10 il asteptam la forumul civic pe Andrian Candu. Dragi cetateni, pregatiti flori. Pentru ce, o sa va spunem maine la forumul civic".

 

A expirat ultimatumul dat de protestatari autoritatilor. Presedintele Parlamentului a invitat liderii protestatarilor la discutii. PDA: manifestantii care au intrat in Parlament sunt intimidati - VIDEO

 

Sursa foto: captura privesc.eu


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn