Astazi la sedinta de judecata, Dorin Chirtoaca s-a intalnit cu Igor Gamretki, intrebat daca a vorbit cu acesta, edilul capitalei a spus ca l-a vazut pe trotuar, insa nici nu l-a salutat.

Publicat:21.07.2017, 07:31

"L-am vazut pe trotuar, dar nici nu i-am raspuns buna, pentru murdaria adresata la adresa mea. Tot ce a scris murdar la adresa in acest dosar, a fost pentru a incerca sa scape de pedeapsa, a aratat cu degetul spre mine, asta e modalitatea de a fugi de raspundere. Astazi este vorba despre judecarea abtinerii de catre un alt judecator pentru ca nu a dorit sa se pronunte in ceea ce priveste inlaturarea avocatilor.", a declarat Dorin Chirtoaca. 


"Cer insistent sa se publice dosarul, prezentanti argumentele, sa vada lumea ce prostii ati scris acolo.", a mai adaugat. 

Astazi la sedinta de judecata, magistratii judecatoriei Buiucani au decis prelungirea controlului judiciar cu inca 30 de zile pe numele lui Igor Gamretki. 

Eliberat din arest la domiciliu, care potrivit procurorilor si-ar fi recunoscut vina, Gamretchi s-ar putea alege cu o amenda de 300 de mii de lei sau maxim 7 ani de inchisoare. El a fost retinut pe 25 aprilie, fiind acuzat de depasirea atributiilor de serviciu in dosarul parcarilor cu plata. In acelasi dosar este cercetat si edilul capitalei Dorin Chirtoaca.