Google+

Dosar penal in cazul diplomelor lui Chiril Gaburici! Ministrul de Interne: “Sunt acte care prezinta interes pentru ancheta” - VIDEO

Dosar penal in cazul diplomelor lui Chiril Gaburici! Ministrul de Interne: “Sunt acte care prezinta interes pentru ancheta” - VIDEO
Embed:

Inspectoratul General de Politie, care verifica de o luna dosarul de studii al prim-ministrului, ridicat de la ASEM, urmeaza sa deschida astazi o cauza penala pe faptul confectionarii si utilizarii actelor false. Anuntul a fost facut de ministrul de Interne Oleg Balan.

 

Oleg BALAN, MINISTRUL AFACERILOR INTERNE: “Au fost gasite anumite documente, care cad sub incidenta codului penal. Urmeaza astazi sa intiem o cauza penala.”

 

Ministrul de Interne nu a precizat daca este vorba despre acte de studii false, iar cauza penala nu se refera la o persoana exacta, ci la fapt, verificandu-se modul eliberarii actelor. Actele de studii ale premierului au ajuns in atentia oamenilor legii dupa ce Ziarul de Garda a scris ca nu se stie in baza carui document primul ministru a fost inmatriculat la facultate, intrucat nu a absolvit nicio institutie de studii medii generale.

 

Insusi premierul a refuzat de mai multe ori sa raspunda la intrebarile legate de diplomele sale. Ministerul Educatiei a sesizat procuratura generala, iar politia a deschis un proces penal si a ridicat de la ASEM dosarul de studii al premierului.


Sursa: Protv
Citeste mai multe despre: dosar penal, Chiril Gaburici, acte false,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn