Doua infirmiere de la un spital din capitala au fost filmate in timp ce refuza sa aiba grija de un pacient care, fiind in stare grava, nu a putut sa mearga la baie si si-a facut nevoile intr-un vas, iar apoi din neatentie l-a rasturnat pe pat.

Publicat:01.11.2018, 13:37

Totul s-a intamplat in sectia de Chirurgie de la Spitalul Clinic Municipal „Sfantul Arhanghel Mihail”. 

Imaginile au fost filmate cu telefonul mobil si postate pe internet de catre un coleg de camera de-al pacientului care a rasturnat vasul pe pat. 

Din imagini se vede cum autorul filmuletului merge sa caute pe cineva care sa-l ajute pe colegul lui de camera. Barbatul intra intr-un salon si roaga doua infirmiere de acolo sa-i acorde ajutor barbatului, insa acestea refuza sa o faca. A urmat un schimb de replici intre ei, iar acestea i-au spus barbatului sa merga in salon si sa-si vada treaba, intrucat ele stiu ce au de facut.

Pacientul care postat imaginile sustine ca le-a rugat de trei ori pe cele doua infirmiere ca sa-l ajute pe colegul sau de camera, insa de fiecare data acestea au refuzat sa o faca.

Responsabilii de la spital ne-au spus ca s-au autosesizat dupa ce au vazut imaginile pe internet si urmeaza sa revina cu detalii pe marginea acestui caz.