Google+

Duelurile din turul doi al alegerilor localele din capitala. Indiferent de contracanditat, Radu - invingatoare in toate. Sondaj Intellect Group - FOTO

Candidatul independent Silvia Radu ar acumula cele mai multe voturi la alegerile locale din 20 mai. Asta arata datele unui studiu realizat de Compania Intellect Group. Potrivit sondajului, daca in turul doi al alegerilor ajung Radu si Ceban, atunci pentru candidatul independent ar vota 48 la suta din respondenti, iar de Nastase, Radu ar trece cu 53 la suta.

 

In varianta in care in turul II al alegerilor locale pentru functia de primar general al mun. Chisinau ajung urmatorii candidati, dvs cu cine ati vota? Ion Ceban vs Silvia Radu

 

Ion Ceban - 29,40%

Silvia Radu - 48%


 

In varianta in care in turul II al alegerilor locale pentru functia de primar general al mun. Chisinau ajung urmatorii candidati, dvs cu cine ati vota? Ion Ceban (PSRM) vs. Andrei Nastase (PPDA+PAS)

 

Ion Ceban - 41%

Andrei Nastase - 37,10%

 

 

In varianta in care in turul II al alegerilor locale pentru functia de primar general al mun. Chisinau ajung urmatorii candidati, dvs cu cine ati vota? Andrei Nastase (PPDA+PAS) vs. Silvia Radu (independent)

 

Andrei Nastase - 27,40%

Silvia Radu - 53%


 

 

In varianta in care in turul II al alegerilor locale pentru functia de primar general al mun. Chisinau ajung urmatorii candidati, dvs cu cine ati vota? Valeriu Munteanu (PL) vs. Silvia Radu (independent)

 

Valeriu Munteanu - 19,20%

Silvia Radu - 57,20%

 

 

Sondajul a fost realizat de Compania Intellect Group - 9 euro pentru un chestionar. 

Perioda: 1 - 10 mai

Esantion: 1121 de respondenti cu varsta de peste 18 ani.

Marja de eroare: -+ 3,2%.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn