Compania Fly One anunta despre lansarea unei noi curse, Chisinau - Londra. Aceasta cursa va aduce un plus de valoare si va face posibil ca pasagerii Fly One sa-si viziteze rudele mai des sau sa admire noi obiective turistice. Prin urmare, acesta noua cursa va contribui considerabil la cresterea satisfactiei pasagerilor, deoarece face si mai accesibila calea spre capitala Marii Britanii.

Publicat:04.01.2019, 08:47

Directorul General FLYONE Mircea MALECA a declarat: „Prin lansarea zborurilor directe catre Londra, FLYONE tinde sa ofere pasagerilor noi orizonturi  şi posibilitatea de a-i vizita pe cei dragi cât mai des. Apreciez aceasta colaborare cu London Southend Airport şi sunt convins ca împreuna vom asigura pasagerilor o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca preţ”.

 La rândul sau, Directorul General London Southend Airport Glyn JONES a facut urmatoarea declaraţie: „London Southend este încântat sa îi întâmpine pe pasagerii FLYONE pe aeroportul nostru în creştere rapida. Pasagerii vor putea beneficia de terminalul nostru rapid şi eficient şi de legaturi excelente de transport, inclusiv o staţie de tren lânga aeroport care ofera curse regulate spre centrul Londrei în mai puţin de o ora".

Astfel, începând cu 19 iulie 2019, zborurile la Londra (SEN) devin şi mai accesibile, pornind de la doar 69 de euro într-o singura direcţie. Zborurile vor fi operate de doua ori pe saptamâna, în zilele de marţi şi vineri.

Decolare Chişinau KIV 20:45 Aterizare Londra SEN 21:50

Decolare Londra SEN 22:40 Aterizare Chişinau KIV 03:40 +1 (ora locala)

 Aceasta destinaţie este a 12-a la numar în portofoliul companiei şi va fi operata cu o aeronava de tip Airbus A319. FLYONE a venit pe piaţa cu o alternativa de zbor sigura, confortabila si accesibila ca preţ catre cele mai importante destinaţii din Europa şi Rusia, fapt asigurat de catre personalul operaţional, tehnic si financiar-comercial calificat. Amintim ca FLYONE s-a lansat în anul 2016 şi în prezent opereaza zboruri catre 12 destinaţii, 7 curse regulate şi 5 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziţionate pe site-ul oficial www.flyone.md şi la agenţiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât şi peste hotare.

*Acest articol este un produs comercial.