Google+

Gheorghe Brega catre Valeriu Munteanu: "Valera, orgoliul tau si setea de putere te-au orbit. Nu te grabi sa indeplinesti comenzile "stapanului"... el o sa te ingroape si pe tine si te va da uitarii"

"Valera, orgoliul tau si setea de putere te-au orbit. Nu te grabi sa indeplinesti comenzile "stapanului"... el o sa te ingroape si pe tine si te va da uitarii". Asta a scris liberalul Gheorghe Brega pe pagina sa de facebook, dupa ce Valeriu Munteanu a anuntat ca pleaca din PL.

 

Mesajul postat de Gheorghe Brega:

"Pentru Valeriu Munteanu... Nu o să te blamez cu cuvinte urâte, cu epitete şi etichetări standarde, care se folosesc în asemenea cazuri. Nu o să te judec, Sfântul Dumnezeu o să te judece. Eu încerc să-ţi dau un sfat. Valera, tinereţea ta, lipsa experienţei de luptă politică, orgoliul tău şi setea de putere te-au orbit. Pot presupune că mai sunt la mijloc unele presiuni şi şantaj din partea unor persoane şi structuri, care acţionează în stilul lor specific unei dictaturi.

 

Însă, toate acestea nu sunt o scuză să ieşi la toate posturile de TV şi să îndrugi minciuni, pentru a ponegri Partidul, cu atât mai mult că şi tu ai luptat împreuna cu colegii acestui partid. Apropo, ai şi făcut unele lucruri bune. Tu încerci să loveşti în Mihai Ghimpu si Dorin Chirtoacă, pentru simplu motiv că nu ai reuşit prin metode de viclenie să preiai conducerea partidului. Aceasta nu este altceva decât o răzbunare şi o încăpăţinare a unui tânăr orgolios. Valera, tu loveşti nu doar în Ghimpu şi Chirtoacă, tu loveşti în toţi cei ce luptă pentru valorile noastre Naţionale, pentru libertate şi debarcarea sistemului de la putere. În aşa mod te-ai urcat în barca binomului, care încearcă din răsputeri să distrugă Partidul Liberal. Acest lucru îl cunoşti şi tu destul de bine din perioada când nu erai orbit de putere. 


În PL au lovit din momentul când au înţeles că e partidul, care luptă pentru valorile Naţionale şi reîntregirea Neamului Românesc. Am rezistat şi la lovituri mai dure din exterior şi din interior, aşa că vom rezista şi la lovitura ta mult mai mică.

 

Ție însă în viitor o să-ţi fie Ruşine şi dureros de ce-ai făcut. Va trece timpul, te vei maturiza şi o să înţelegi. Opreşte-te şi nu depăşi cu totul linia roşie, care nu o să-ţi permită să te întorci la tine însuţi. Mai ai timp de meditat şi nu te grăbi să îndeplineşti comenzile "stăpânului". Dupa îndeplinirea comenzii lui, el o să te îngroape şi pe tine şi te va da uitării."

 

 Intr-o conferinta de presa, fostul vicepresedinte liberal, Valeriu Munteanu, a anuntat ca se retrage din partid. Ex-ministrul mediului si candidat la localele din Chisinau spune ca se alatura blocului ACUM, pentru ca liberalii ar ezita sa faca front comun cu fortele de opozitie de dreapta si insista sa participe individual la parlamentare. Dorin Chitoaca il acuza de fals pe liberalul demisionar.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn