"Valera, orgoliul tau si setea de putere te-au orbit. Nu te grabi sa indeplinesti comenzile "stapanului"... el o sa te ingroape si pe tine si te va da uitarii". Asta a scris liberalul Gheorghe Brega pe pagina sa de facebook, dupa ce Valeriu Munteanu a anuntat ca pleaca din PL.

Publicat:13.12.2018, 13:29

Mesajul postat de Gheorghe Brega:

"Pentru Valeriu Munteanu... Nu o sa te blamez cu cuvinte urâte, cu epitete si etichetari standarde, care se folosesc în asemenea cazuri. Nu o sa te judec, Sfântul Dumnezeu o sa te judece. Eu încerc sa-ti dau un sfat. Valera, tineretea ta, lipsa experientei de lupta politica, orgoliul tau si setea de putere te-au orbit. Pot presupune ca mai sunt la mijloc unele presiuni si santaj din partea unor persoane si structuri, care actioneaza în stilul lor specific unei dictaturi.

Însa, toate acestea nu sunt o scuza sa iesi la toate posturile de TV si sa îndrugi minciuni, pentru a ponegri Partidul, cu atât mai mult ca si tu ai luptat împreuna cu colegii acestui partid. Apropo, ai si facut unele lucruri bune. Tu încerci sa lovesti în Mihai Ghimpu si Dorin Chirtoaca, pentru simplu motiv ca nu ai reusit prin metode de viclenie sa preiai conducerea partidului. Aceasta nu este altceva decât o razbunare si o încapatinare a unui tânar orgolios. Valera, tu lovesti nu doar în Ghimpu si Chirtoaca, tu lovesti în toti cei ce lupta pentru valorile noastre Nationale, pentru libertate si debarcarea sistemului de la putere. În asa mod te-ai urcat în barca binomului, care încearca din rasputeri sa distruga Partidul Liberal. Acest lucru îl cunosti si tu destul de bine din perioada când nu erai orbit de putere. 


În PL au lovit din momentul când au înteles ca e partidul, care lupta pentru valorile Nationale si reîntregirea Neamului Românesc. Am rezistat si la lovituri mai dure din exterior si din interior, asa ca vom rezista si la lovitura ta mult mai mica.

Tie însa în viitor o sa-ti fie Rusine si dureros de ce-ai facut. Va trece timpul, te vei maturiza si o sa întelegi. Opreste-te si nu depasi cu totul linia rosie, care nu o sa-ti permita sa te întorci la tine însuti. Mai ai timp de meditat si nu te grabi sa îndeplinesti comenzile "stapânului". Dupa îndeplinirea comenzii lui, el o sa te îngroape si pe tine si te va da uitarii."

 Intr-o conferinta de presa, fostul vicepresedinte liberal, Valeriu Munteanu, a anuntat ca se retrage din partid. Ex-ministrul mediului si candidat la localele din Chisinau spune ca se alatura blocului ACUM, pentru ca liberalii ar ezita sa faca front comun cu fortele de opozitie de dreapta si insista sa participe individual la parlamentare. Dorin Chitoaca il acuza de fals pe liberalul demisionar.