Google+

Gheorghe Petic a primit inca 20 de zile de arest in izolator. Decizia, luata de Judecatoria Balti. Ce spun avocatii fostului politist - VIDEO

Gheorghe Petic a primit inca 20 de zile de arest in izolator. Decizia, luata de Judecatoria Balti. Ce spun avocatii fostului politist - VIDEO
Embed:

Gheorghe Petic a primit inca 20 de zile de arest in izolator. Decizia a fost luata astazi de Judecatoria Balti, dupa ce ieri sedinta de judecata a fost amanata. Avocatii fostului politist de frontiera spun ca o vor contesta la Curtea de Apel.

 

“Tot respectul pentru avocati dar nu ma poate salva nimeni inafara de organele internationale. Oleg transmite tuturor ca eu nu am violat pe nimeni.”

 

Avocatii lui Petic spun ca instanta a grabit procesul ca sa ia o decizie pana la ora 16, cand urma sa expire termenul arestului preventiv, si nu ar fi respectat drepturile constitutionale ale partilor din dosar.

 

Angela ISTRATI, AVOCAT: “Eu astazi imi asum responsabilitatea sa spun ca este un dosar la comanda, deoarece apararii i-a fost respins demersul de a face intrerupere, ne-au lipsit de pauza de masa nu ne-au dat voie sa ne alimentam normal cum este prevazut de constitutie.Avocatii mai spun ca vor contesta decizia de astazi."

 

Angela ISTRATI, AVOCAT: “Am chemat de doua ori medicii in sedinta de judecata caci starea de sanatate a inculpatului nu este favorabila, judecatorea si-a permis sa spuna ca sunt shouri, vom contesta decizia la Curtea de Apel Balti daca nu este lege in Moldova, vom apela la CEDO.”

 

 Gheorghe Petic a fost retinut acum 20 de zile, fiind acuzat ca ar fi violat o femeie din Ungheni. Petic insa sustine ca dosarul i-a fost fabricat dupa ce anterior el a scos la iveala mai multe nereguli la frontiera moldo-romana in care ar fi implicati functionari de rang inalt din politie. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn