Ghinion pentru un sofer din capitala. Acesta a ajuns cu masina intr-o gaura de canalizare neacoperita de pe bulevardul Stefan cel Mare. Aceasta era semnalizata cu o bucata de carton si o creanga.

Publicat:27.09.2016, 13:45Incidentul a avut loc astazi dimineata. Masina s-a prabusit cu roata din fata intr-o gura de canalizare de pe trotuar, care in loc de capac avea pusa o bucata de carton si  o creanga.

Soferul nu este unicul patit. Oamenii care locuiesc sau muncesc prin preajma spun ca deja de mai mult timp sunt nevoiti sa ocoleasca groapa.

“Am vazut ca este creanga, sa nu fi fost nimeream in ea”.

“Foarte periculoasa macar sa fie un marcaj”.

Potrivit locatarilor, gura de canalizare a ramas descoperita acum vreo 2 saptamani dupa ce capacul s-ar fi prabusit. De parca nu ar fi fost suficient trotuarul plini de gropi si masinile parcate neregulamentar pe trotuar. Acum ei trebuie sa aiba grija sa nu cada in gura de canalizare. 

“Degraba vom umbla in calosi prin centru. Este foarte periculos mai ales seara cind se intuneca”.

“Pe timp de noapte cind iluminarea nu prea. Sa mergi cu un copil si i-ai dat drumul sa mearga singur poate fi fatal”.“Poate sa cada un copil mic sa se ia cu vorba”.

Responsabilii de la Directia transport a primariei capitalei au declarat ca se vor informa despre acest caz si vor rezolva problema. Acum o luna o fetita de doi ani a ajuns la spital dupa ce a cazut intr-o gura de canal neacoperita de pe strada Maria Cebotari.