Sute de pasageri care urmau sa zboare de la si spre Chisinau pe rutele operate de compania Air Moldova, asteapta deja ore bune prin aeroporturi. Se inregistreaza retineri de peste 12 ore la cursele spre Venetia, Roma, Moscova si Verona.

Publicat:29.04.2017, 16:05

Avionul ce urma sa zboare astazi la ora 13 si 10 de la Chisinau la Roma, va decola abia la ora 1 si 10, adica peste 12 ore.  Respectiv pasagerii ce urmau sa ajunga in aceasta seara de la Roma la Chisinau la ora 19 cu aceasi aeronava, vor ateriza maine dimineata la ora 6 si 30. Contactat de PRO TV, ofiterul de presa de la Air Moldova, ne-a spus ca orarul de zboruri a fost dat peste cap de o defectiune tehnica la o aeronava.

Compania spune ca toti pasagerii a fost anuntati despre retineri, iar celor ajunsi in aeroporturi li se va oferi mancare si cazare.

Nu este prima data cand au loc asemenea incidente la Air Moldova. Anterior Ministerul Transporturilor a atentionat compania sa respecte drepturile consumatorilor, iar in cazul retinerilor mari, pasagerii sa fie despagubiti.