Google+

Cum raspunde Igor Dodon la intrebarea: "Liderii politici va acuza ca ati folosit eliberarea pilotilor in scop electoral?"

Cum raspunde Igor Dodon la intrebarea: "Liderii politici va acuza ca ati folosit eliberarea pilotilor in scop electoral?"
Embed:

Igor Dodon evita sa comenteze acuzatiile care i se aduc in privinta faptului ca pilotii moldoveni au fost eliberati in scop electoral.

 

Reporter PRO TV: "Mai multi lideri politici v-au acuzat ca ati folosit eliberarea pilotilor in scop electoral. Cum comentati?" 

 

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: "Eu cred ca este important ca baietii sunt vii si liberi. Cu sanatatea mai au probleme si trebuie sa se trateze, nui tine nimeni cu forta la Moscova."

 

Pilotii moldoveni Lionel Buruiana si Mihail Crihan, eliberati de la talibanii din Afganistan se vor intoarce din Rusia acasa dupa ce vor termina tratamentul, iar asta ar putea dura doua saptamani.

 

Cei doi piloti au fost capturati de talibani pe 24 noiembrie 2015, in timp ce efectuau o misiune civila in Afganistan la bordul unui elicopter care apartinea unei firme moldovenesti. Un al treilea membru al echipajului a fost ucis.

 

De atunci, autoritatile de la Chisinau nu au mai facut niciun anunt despre soarta lor. Renato Usatii a postat anul trecut mai multe filmulete pe Facebook in care cei doi piloti ofera detalii despre ei pentru a-si confirma identitatea. Inregistrarile ar fi fost facute in decembrie 2017.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn