Google+

Igor Munteanu: "In 2016, CEC nu a observat finantarea din offshore a PSRM, in schimb astazi, judecatorul ”potrivit” ii da dreptate PSRM pe motive de chemare la vot"

"In octombrie 2016, CEC nu a observat finantarea din offshore a PSRM, in schimb astazi, judecatorul ”potrivit” ii da dreptate PSRM pe motive de chemare la vot." Asta scrie Igor Munteanu pe pagina sa de facebook, dupa ce instanta a anulat invalidarea alegerilor locale de la Chisinau si anularea mandatului primarului ales Andrei Nastase.

 

Igor MUNTEANU, DIRECTOR IDIS "VIITORUL": "O judecătoare anonimă declară invalide rezultatele alegerilor locale din Municipiul Chişinău pe motive sterile, neconfirmate de rapoartele observatorilor acreditaţi.

 

În octombrie 2016, CEC nu a observat finanţarea din offshore a PSRM, în schimb astăzi, judecătorul ”potrivit” îi dă dreptate PSRM pe motive de chemare la vot, ceea ce devine în condiţiile RM un fel de ”activitate anti-statală”.

 

Cu asemenea ritmuri - ne vom trezi în curând transnistrizaţi şi puşi la murat, oare ce mai rămâne din % de implementare din Acordul de Asociere cu UE după asemenea fapte descalificante?

 

Cetăţeanul supărat ştie că există un singur ”highlander” care-i responsabil de asemenea fapte bizare. Şi are dreptate. Când alungi muştele cu sabia poţi să-ţi retezi antenele, spune o vorbă din bătrâni..."

 

 Ieri noaptea, alegerile locale de la Chisinau au fost declarate nule. Mandatul primarului ales, Andrei Nastase, nu a fost validat de magistrati. Decizia a fost anuntata de magistrata Judecatoriei Chisinau, sediul Centru. Astfel, actualul primar interimar, Ruslan Codreanu ramane in functie. Codul electoral spune ca pana la alegerile locale generale din 2019 nu pot fi organizate scrutine noi.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Stirile Pro TV iti recomanda
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn