Ilan Sor si-a scos ieri candidatii de pe circumscriptia Balti pe scena, alaturi de Stas Mihailov. Cei doi au cantat impreuna cu interpretul rus. Am incercat sa aflam de cei de la PromoLoex daca concertul organizat de partidul SOR a fost unul electoral, acestia, insa, au refuzat sa se expuna. Reprezentantii CEC-ului sustin ca formatiunea nu a incalcat legea, odata ce nu a fost inregistrata in cursa.

Publicat:03.01.2019, 17:40


Alaturi de Stas Mihailov pe scena a iesit si Ilan Sor, care i-a oferit interpretului rus un buchet de flori, iar apoi a tinut un discurs.

Ilan SOR, LIDERUL PARTIDULUI SOR: “Dragi balteni, eu vreau sa va felicit astazi cu Anul Nou si sa va doresc multa sanatate.”

Dupa cuvantare, primarul de Orhei i-a invitat pe scena pe Pavel Verejanu si Igor Himici, care vor sa candideze pe circumscriptia de la Balti, din partea partidului SOR. Cei doi au cantat alaturi de Stas Mihailov. Sor, insa, s-a abtinut. 

Pe scena de la Balti au urcat interpreti si trupe de la noi, precum Brio Sonores sau formatia Lume. Cei prezenti la eveniment spun ca stiu cine a organizat totul, insa nu le pasa de unde s-au luat bani. 

Altii, insa, considera ca Sor a organizat concertul pentru a atrage alegatori de partea sa.

“Aceasta este inainte de campania electorala, el vrea sa traga astfel poporul de partea sa.”

“Cred ca a inceput campania electorala, dar e vesel si bine.”

 Cu cateva ore inainte de a canta la Balti, interpretul Stas Mihailov a cantat la Comrat. 

Serviciul de presa al partidului Sor ne-a comunicat ca nu este vorba despre un concert electoral, ci despre un cadou din partea formatiunii pentru localnici. Ilan Sor, condamnat in dosarul BEM, l-a adus pe Stas Mihailov la Orhei, luna trecuta, la inaugurarea Targului de Craciun. Potrivit presei ruse, un recital de o ora a interpretului costa 60 de mii de euro