Imagini care pot afecta emotional. Un barbat a fost filmat in timp ce sta la pamant plin de sange pe teritoriul spitalului de Urgenta din capitala. Cel care a filmat momentul si a postat filmuletul pe internet sustine ca niciun angajat al institutiei nu s-a apropiat ca sa il ajute pe barbat.

Publicat:08.12.2018, 10:23

Totul s-a intamplat pe teritoriul spitalului de Urgenta din capitala. Din imaginile postate de un martor se vede cum un barbat care este plin de sange sta la pamant, iar nimeni dintre angajatii spitalului nu se apropie ca sa ii acorde ajutor, sustine martorul.

Martor: "Ti se rupe inima. Sta omul jos in fata la spital si medicii stau. Pe teritoriul la spital, la ambulante, pacat de tara in care suntem. O sa va ajut eu."

 Contactati de Pro TV, responsabilii de la spitalul de Urgenta ne-au spus ca acest barbat este un om al strazii si ca el a mers la spital pentru ca ar fi avut o fractura. Medici de acolo nu au depistat nimic si l-au trimis la Centrul de Gazduire. Fiind in stare de ebrietate, barbatul a cazut, iar la scurt timp a fost preluat si transportat cu o ambulanta la Centrul de Gazduire.