Google+

In capitala, prima ninsoare serioasa din aceasta iarna a umplut strazile de baltoace. Fulgii s-au topit la contactul cu solul - VIDEO

In capitala, prima ninsoare serioasa din aceasta iarna a umplut strazile de baltoace. Fulgii s-au topit la contactul cu solul - VIDEO
Embed:

In capitala, prima ninsoare serioasa din aceasta iarna a umplut strazile de baltoace. Fulgii s-au topit la contactul cu solul. Doar pe copaci si pe acoperisuri s-a depus un strat de zapada. Chiar daca pe drumuri nu s-a format gehtus, soferii spun au mai redus din viteza din cauza ninsorii.

 

De dimineata, internautii au impanzit retelele de socializare cu fotografii cu primii fulgi, care au cazut in capitala. Stratul de zapada s-a asezat pe case, arbori si drumuri.  Bucurosi au fost copiii, care spun ca au asteptat cu nerabdare ninsoarea. 

 

“Am vrut sa cada primii fulgi de nea, ca sa ma dau cu saniuta si sa fac bulgari de zapada. “

 

“Zapada este o bucurie, mai ales pentru copii. Chiar si catelusul se bucura.“

 

Bucuria insa nu a durat mult, deoarece zapada repede s-a topit, temperaturile fiind pozitive. Astfel in doar cateva minute, orasul s-a transformat intr-o imensa mocirla. Strazile si trotuarele s-au umplut de noroi si baltoace. Oamenii spun ca au iesit din case imbracati cu mai multe randuri de haine, caciuli, fulare, manusi, dar si umbrele, care insa au fost luate pe sus de vantul puternic. 

 

“Este normal pentru decembrie. Copii, noi deja nu mai vedem magie. “ 

 

 Pentru soferi, fulgii din aceasta dimineata au fost o bataie de cap in plus. Au trebuit sa-si curete masinile si sa fie mai atenti la drum, deoarece vizibilitatea era redusa.

 

“Foarte greu. Lumea nu este atenta. Trebuie de redus viteza.  - V-ati echipat masina? - Sigur. “

 

“Vizibilitatea este redusa si este foarte lunecos.“ 

 

“E un lucru serios. Trebuie de tinut distanta intre masini. “

 

 15 autospeciale de la Exdrupo au fost mobilizate astazi in capitala.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,

stiri pe acelasi subiect:

vezi mai multe stiri din Actualitate
  Euro
  • Leu moldovenesc
   2.8 lei
  • Euro
   323 eur
  • Dolar S.U.A.
   323 usd
  • Leu romanesc
   323 ron
  • Rubla ruseasca
   4 rub
  • Hrivna ucraineana
   4 uah
  • Leva bulgara
   4 bgn